ÇTSO’dan Kaymakam Abban’a ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Çerkezköy’ün yeni Kaymakamına Oda hakkında bilgiler veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yeni görevinde Kaymakam Abban’a başarılar diledi

ÇTSO’dan Kaymakam Abban’a ziyaret
23 Aralık 2016 Cuma 17:09

MAKAMINDA AĞIRLADI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’nin Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a yaptığı ziyarete ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yardımcısı Mustafa Seçkin, Oda Genel Sekreteri Hakan Gel ile Oda üyeleri katıldı.
ODA HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Ziyarette konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a başarılar dileyerek ÇTSO hakkında bilgilendirmede bulundu. Kozuva, “Odamızın yaklaşık 3 bin 500 üyesi var. Bunların 3 bin 200’ü faal, geri kalanları ise tasfiyede. Odamız 3 ilçeyi kapsıyor ve üyelerimizin 350’si Saray, 800 civarında Kapaklı ve geri kalanlar da Çerkezköy’den. Üyelerimiz arasında 500’e yakın sanayicimiz bulunuyor.” dedi.
SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA HAZIR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim kampüsüne yaptıracağı Sosyal Bilimler Lisesi hakkında da bilgiler veren Kozuva, “Okulun yüzde 51’lik kısmını Odamız yaptırıyor. 2017’nin altıncı ayında inşaatın kabası tamamlanmış olacak. Okulumuzun önümüzdeki eğitim – öğretim sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çerkezköy için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.