ÇTSO'dan mont ve bot yardımı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB'un birlikte organize ettiği Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Çerkezköy, Saray ve Kapaklı'da yardıma ihtiyacı olan öğrencilere bot ve mont yardımında bulunuldu

ÇTSO'dan mont ve bot yardımı
21 Kasım 2014 Cuma 08:46

ÇTSO ihtiyaç sahibi öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla bot ve mont yardımında bulundu.
 
TOPLANTI GERÇEKLEŞTİ
 
Çarşamba günü saat 15.30'da ÇTSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen yardım toplantısına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Çerkezköy Ticaret v ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Saray Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayır, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ümit Öncel, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç katıldı.

1000 ADET MONT 1000 ADET BOT YARDIMI YAPILDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB'un birlikte organize ettiği, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı'da yardıma ihtiyacı olan öğrencilere toplamda 1000 adet mont ve 1000 adet bot yardımı yapıldı. Yapılan yardım Çerkezköy, Saray ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince tespit edilen yardıma ihtiyacı olan İlk ve Ortaokul öğrencilerine teslim edildi.  Çerkezköy'de toplam 26, Saray'da 22, Kapaklı'da ise 15 okul'da ihtiyacı olan öğrencilere yardım yapıldı.

SİZLERİN KONTROLÜNDE YAPMAK İSTEDİK

Programda ilk olarak konuşma gerçekleştiren ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın “ Oda olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere elimizden geldiğince yardımlarımız oluyor. Bugün ise bu yardımları milli eğitim müdürlerimizin kontrolü doğrultusunda yapmak istedik. Bu programla birlikte bundan sonraki çalışmalarda birlikte hareket etme imkanı oluşturmak istedik” diye konuştu.

BÜTÇEMİZİN ÇOĞUNU EĞİTİME AYIRIYORUZ

Başkan Yardımcısı İsmail Akın'ın ardından konuşan Kozuva, eğitim'in Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası için her zaman ön planda olduğunu söylerken "Eğitim çok önemlidir. Her şey en alttan başlıyor. O yüzden eğitime önem vermemiz gerekiyor. ÇTSO olarak bütçemizin çoğunu eğitime ayırıyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇTSO HER ZAMAN EĞİTİME DESTEK VERECEK

2015 yılı için daha çok üye bazında çalışmalar yürüteceklerini belirten Kozuva "Bu yıl okullarımıza bütçemizin büyük kısmını ayırdık. 2015 yılında daha çok üyelerimize ağırlık vereceğiz. Ama bu demek değil ki sizlerin yanında olmayacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası her zaman eğitime destek verecektir" dedi.

ARKAMIZDAN İYİ KONUŞULSUN DİYE ÇALIŞIYORUZ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda kimsenin koltuk sevdası olmadığını sözlerine ekleyen Kozuva "Bizler burada iyi işler başarabilmek için bulunuyoruz. Hiç bir zaman koltuk sevdamız olmadı. Bütçemizde dağılımı adaletli şekilde yapmalıyız. Yarın buradaki görevimiz son bulduğunda arkamızdan iyi şeyler konuşulması için çalışıyoruz" dedi ve ardından yardımlar İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerine takdim edildi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.