ÇTSO’dan Öğrencilere Giyecek Yardımı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerindeki ilk ve ortaöğretim çocuklarına mont ve bot yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için toplam 1000 adet mont ve bot, üç ilçenin Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

ÇTSO’dan Öğrencilere Giyecek Yardımı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Kasım 2021 Salı 18:46

ÇTSO, sorumluluk alanındaki Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerindeki ilk ve ortaöğretim çocuklarına mont ve bot yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için toplam 1000 adet mont ve bot, üç ilçenin Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk kapsamında her yıl gerçekleştirdiği, ilk ve ortaokul öğrencilerine giyecek yardımını bu sene de mont ve bot olarak sürdürdü. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için Çerkezköy Kapaklı ve Saray ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine toplam 1000 adet bot ve mont gönderildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ogün Asıl, Metin Taşdelen, Murat Narçın ile Çerkezköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere yapılan bot ve mont desteği için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da “İhtiyaç sahibi çocuklarımıza her yıl olduğu gibi bu sene de mont ve bot yardımında bulunuyoruz. Eğitim ve öğrencilerimiz konusunda her zaman varız, bu anlamda hep çocuklarımızın yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.