ÇTSO’dan yeni yılda yeni hizmet

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, yeni yılda üyelerine yönelik yeni bir hizmete daha imza atacak. Buna göre 2017 yılından itibaren Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki üyelerin ‘Ana Sözleşme ve Unvan Tescil Talepnameleri’ Çerkezköy TSO Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından da onaylanabilecek

ÇTSO’dan yeni yılda yeni hizmet
30 Aralık 2016 Cuma 09:14

İLGİLİ KONU GÜNDEME GETİRİLDİ
Söz konusu onay hizmetinin uygulanabilirliği ile ilgili olarak Çerkezköy TSO ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da bulunan Noter, Serbest Muhasebeciler İlçe Temsilcileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları ile Genel Sekreterleri arasında gerçekleşen geniş katılımlı bir toplantıda, üyelere yönelik onay hizmetinin uygulanabilirliği gündeme getirildi.
ÇERKEZKÖY TSO’DA TOPLANILDI
Geniş katılımlı toplantıya Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin; Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Metin Taşdelen ve Mesut Görgün ile diğer taraftan Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’dan Noterler, Mali Müşavir Temsilcileri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanları ve Temsilcileri katıldılar. Toplantıda ayrıca Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel ile Ticaret Sicil Müdür Vekili Nurten Uzun ve Oda İşleri Yönetici Vekili Seçkin Bayraktar da hazır bulundu.
BİLGİLENDİRME YAPILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın konuyla ilgili yaptığı açılış konuşmasından sonra değerlendirmeye geçildi. Değerlendirmede bilanço usulüne göre defter tutan üyelerin Ticaret Sicil Tasdiknamesi almadan defter onayının yapılamayacağı konusuna dikkat çekilerek, Kanun Hükmünde Kararname ile yürürlüğe giren ve şimdiye kadar sadece noterler tarafından onaylanabilen ana sözleşme ve unvan tescil talepnamelerinin 2017’den sonra Çerkezköy TSO Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından da onaylanabileceği belirtildi.
YENİ YILDA YÜRÜRLÜĞE GİRECEK
Buna göre 2017 yılından itibaren Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki, Çerkezköy TSO’o ya bağlı üyeler ‘Ana Sözleşme ve Unvan Tescil Talepnameleri’ Çerkezköy TSO Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından da onaylanabilecek.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.