ÇTSO’DAN “YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI” RAPORU

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yenilenebilir enerjide emin adımlarla yürüyen ve yeniden değerlendirmenin önemini vurguladığı “Yenilenebilir Enerji Kaynakları” sektör raporunu yayımladı.

ÇTSO’DAN  “YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI” RAPORU
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Nisan 2021 Cuma 11:17

Hazırlanan sektör raporunda; enerjinin altyapı girişimlerinin gelişimine katkısı, çevre ve insan sağlığına etkileri, yenilenebilir enerji kırılımlarındaki yüzdelikler ve tüm enerji kaynaklarına dair bilgilerin detayları aktarılıyor.
 
FOSİL YAKITLARA OLAN BAĞIMLILIĞI AZALTMADAKİ
“EN KRİTİK ROL”
Ülkemizde ve dünyada büyük bir öneme sahip olan, Çerkezköy TSO tarafından da sektör raporu olarak sunulanyenilenebilir enerji kaynakları, fosil yakıtlara olan bağımlılığı azaltmadaki en kritik rol olarak bizlere önemini vurguluyor.
Türkiye’deki söz konusu talebin karşılanmasında yadsınamaz bir yere sahip olan ve altyapı girişimlerinin de gelişim göstermesinde etkili olan yenilenebilir enerji kaynakları konulu içerik,Çerkezköy TSO tarafından sektör raporu haline getirildi.
Yenilebilir enerji kaynaklarının geleceğimiz için ne denli önem taşıdığının vurgulandığıve enerji kaynaklarına dair genel bilgilerin verildiği sektör raporuna ulaşmak için cerkezkoytso.org.tr adresi üzerinden detaylı bilgi edinmek mümkün.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.