ÇTSO’nun 8. eğitimi Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’ndan

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın her yıl üyelerine yönelik olarak ücretsiz düzenlediği eğitim programının 8.’si dün saat 10.00’da Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti

ÇTSO’nun 8. eğitimi Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’ndan
04 Mayıs 2015 Pazartesi 17:57

 ETKİLİ PROBLEM ÇÖZME VE KARAR VERME

Bu yıl Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda 3. Eğitimini veren Tavukçuoğlu, ÇTSO Konferans Salonu’nda bu kez ‘Etkili Problem Çözme ve Karar Verme’ konulu eğitim programı hakkında bilgiler verdi. Eğitimde ‘Organizasyonlarda Karşılaşılabilecek Problemler, Kutsal İnek Avı, Kurumsal Verimsizlik, Problem Çözmeye Etki Eden Faktörler, Problem Çözme Süreci, Problem Çözme Yaklaşımları, Analitik ve Yaratıcı Düşünce, Beyin Fırtınası, Karar ve Karar Verme, Doğru Karar Vermenin Önemi, Karar Verme Yöntemleri, Doğru Kararın Özellikleri’ içerikli başlıklar anlatıldı.

TAVUKÇUOĞLU ÇOK BEĞENİLDİ

Bir hayli eğlenceli ve eğitici geçen konuların ardından program son bulurken, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu salondaki katılımcılardan büyük alkış aldı.

SIRADAKİ EĞİTMEN ZEKİ YÜKSEKBİLGİLİ

Çerkezköy TSO eğitim programının bir sonraki konuğu Zeki Yüksekbilgili olacak. Zeki Yüksekbilgili 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü (yarın) saat 10.00’da Çerkezköy TSO Konferans Salonu’nda ‘Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi’ adlı konuyu işleyecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.