ÇTSO’nun eğitimleri devam ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) üyelerine yönelik olarak her yıl ücretsiz düzenlediği eğitimlerin 2016 programı devam ediyor. Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan ikinci dönem eğitim programının beşinci eğitim konusu ‘Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi’

ÇTSO’nun eğitimleri devam ediyor
14 Kasım 2016 Pazartesi 11:50

KONFERANS SALONU'NDA GERÇEKLEŞECEK
ÇTSO'nun üyelerine yönelik ücretsiz düzenlediği eğitimler devam ediyor. 2016'nın ikinci eğitim programı olan ve Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 13 eğitimlik programın beşinci eğitimi 15 Kasım Salı günü (yarın) saat 09.30 – 16.30 arasında ÇTSO Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. 
PROF. DR. MURAT ERDAL AKTARACAK
Prof. Dr. Murat Erdal’ın konuşmacılığında verilecek olan eğitimin konusu ‘Satınalma veTedarik Zinciri Yönetimi'. Eğitimde, satınalma ve tedarik zinciri süreçlerinin işletme rekabet avantajının sağlanmasında doğrudan rol oynadığını vurgulanacak.
EĞİTİMLER ÜCRETSİZ
Eğitimler ücretsiz olup, öncelik Çerkezköy TSO üyeleri olmak üzere katılmak isteyen herkese açık. Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yoluyla ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.
PROF. DR. MURAT ERDAL KİMDİR?
İstanbul Üniversitesi S.B.E. Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Erdal, ‘Tedarik Zinciri Yönetimi’, ‘Satınalma Yönetimi’, ‘Üretim Yönetimi’ ve ‘Lojistik Yönetimi’ alanlarında dersler vermektedir. Akademik çalışmalarını tedarik zinciri yönetimi, satınalma stratejileri ve pazarlık yönetimi, tedarikçi performans değerlemesi ve tedarikçi geliştirme teknikleri, lojistik, uluslararası taşımacılık ve depo yönetimi alanlarında sürdürmektedir. Prof. Dr. Erdal, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde Organize Sanayi Bölgeleri ve çok sayıda üretim tesisinde saha araştırması gerçekleştirdi. Bu kapsamda otomotiv, kimya, inşaat, demir-çelik, iletişim, elektronik, lojistik ve perakende sektörleri üzerine incelemelerde bulundu. TUSAŞ (TAI), PETKİM, İSDEMİR, Toyota, Turkcell, BTC International, TOSÇELİK, Gezer Terlik, NetLog, İntercombi ve LC Waikiki başta olmak üzere pekçok firmaya seminer verdi. Dr. Erdal, Denizcilik Müsteşarlığı, TCDD ve pek çok sivil toplum kuruluşu; UTİKAD, UND, TİM, İTKİB, DKİB ve Katılım Bankaları Birliği (TKBB) vd. bünyesinde seminer verdi ve proje yönetti. Dünya, Referans gazetesi ve lojistik sektör dergilerinde uzun dönem yazılar yazdı. Elektronik tabanlı Satınalma ve Tedarik Zinciri Yöneticilerinin Dergisi ‘SATINALMA’nın editörlük görevini üstlenmiştir.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.