Ç.T.S.O.'nun gurur günü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan 40 derslikli Ç.T.S.O. Lisesi'nin temeli bugün saat 11.00'da düzenlenecek tören ile atılıyor. Ayrıca bugün Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'na ISO 9001:2000 Kalite Bayrağı asılacak.

Ç.T.S.O.'nun gurur günü
10 Eylül 2007 Pazartesi 08:16

ÖNCE OKUL TEMELİ ATILACAK
İstasyon Mahallesi'nde Çerkezköy Tiicaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılacak olan 40 derslikli lisenin temeli bugün düzenlenecek tören ile saat 11.00'da atılacak. Törene iş, siyaset ve ve bürokrasi dünyasının birçok tanınmış isminin katılması bekleniyor.
ARDINDAN ISO BAYRAĞI ASILACAK
Okul temel atma töreninin ardından ise Ticaret ve Sanayi Odası yine başka bir törene ve mutlu ana ev sahipliği yapacak. Yaptığı çalışmalar ve değişiklikler ile IS0 9001:2000 Kalite Belgesi'ni almaya hak kazanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, saat 12.00'da düzenlenecek bir törenle de ISO 9001:2000 Kalite Bayrağı'nı da Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'na gururla asacak.
HERKES DAVETLİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek olan temel atma törenine ve ISO 9001:2000 Kalite Byrağı'nın asılması törenine tüm üyelerini ve bölge halkını davet eden Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncel Çetin, "İki ayrı mutluluğu yaşayacağımız bugünde tüm üyelerimizinve bölge halkının mutluluğumuza ortak olmasını istiyoruz. 40 derslikli lisemizin tem atma törenine ve ISO 9001:2000 Kalite Bayrağı'nın alınması törenine herkes davetlidir" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.