ÇTSO’NUN MECLİSİ FİZİKİ OLARAK GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis Toplantısını, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde ÇTSO konferans salonunda gerçekleştirdi.

ÇTSO’NUN MECLİSİ FİZİKİ OLARAK GERÇEKLEŞTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ağustos 2021 Cuma 11:45

Uzun bir aranın ardından fiziki olarak gerçekleşen TSO Meclis toplantısı, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. 2021 yılı Haziran ve Temmuz ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı görüşülerek ibra edildi.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleşen Meclis Toplantısında, gündem maddesi olarak ele alınan konuların ilki; boş bulunan eğitim komisyonu ile fuar ve etkinlik komisyonuna görevlendirme yapılması oldu. Meclis, konuyu değerlendirmiş olup alınan kararla Eğitim Komisyonu’naNazan Çoban’ın, Fuar ve Etkinlik Komisyonu’na ise; Bünyamin Fırat’ın görevlendirilmesine oybirliği ile karar verdi.
Gerçekleşen toplantının bir diğer gündem maddesi ÇTSO 2021 yılı ilk altı aylık faaliyet raporunun sunulması oldu. Oda Akreditasyon Sorumlusu Asude Çelen’in yapmış olduğu sunumda Çerkezköy Ticaret ve Sanay iOdası’nın 2021 yılı içerisinde ele aldığı ve gerçekleştirdiği faaliyetler üzerinde duruldu.
Toplantının ardından Oda’da 10 yıl ve üzeri çalışıyor olan ÇTSO personelleri NurtenUzun, Seçkin Bayraktar, Fadime Çelikkol veYasinTuncel için hazırlanan plaketler ÇTSO Yönetim KuruluBaşkanı Süleyman Kozuva, MeclisBaşkanYardımcıları NuranYeşilv e Mesut Görgün tarafından kendilerine takdim edildi.
Gündem maddeleri Meclis Üyeleri tarafından onaylanırken, toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.