Çukur öğrenci velilerini tedirgin ediyor

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Ortaokulu karşısında bulunan Kuşbahçe Konakları bölgesinde açık kalan bir inşaat çukuru velileri ve mahalle sakinlerini tedirgin ediyor

Çukur öğrenci velilerini tedirgin ediyor
21 Aralık 2014 Pazar 18:10

 Kuşbahçe Konuklarının içinde bulunduğu arazide açılan bir inşaat çukuru uzun zamandır kapatılmayınca öğrenci velilerin ve mahalle sakinlerinin korkulu rüyası oldu. Yağan yağmurların ardından  açılan çukura yakın noktalarda toprak kayması olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Etrafı çevrili olmasına rağmen tedirgin oluyoruz. Her geçen gün çukurun etrafındaki tehlike büyüyor. Yetkililerden biran önce harekete geçmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

ÇATLAKLAR OLUŞTU

Her gün yüzlerce çocuğun çukurun yanındaki yoldan okula gidip geldiğini ifade eden veliler ve mahalle sakinleri, “Yolun hemen kenarında bulunan çukur, her geçen gün daha fazla tehlikeli olmaya başladı. Yağmurlar ile birlikte çukurun etrafında toprak kaymaları meydana geldi ve etrafta çatlaklar oluştu. Oluşan çatlaklar artık yaya yolunu tehdit etmeye başladı” açıklamasını yaptılar.

ÖNLEM ALINSIN

Söz konusu arsada inşaat yapan firma yetkililerine seslenen veliler ve vatandaşlar, “Eğer inşaat başlanacaksa buraya hemen başlanılsın aksi takdirde kapatılsın. Çünkü artık çukurun etrafı büyük tehlike arz ediyor ve çatlaklar oluştu. Heran toprak kayması olabilir ve yoldan geçen çocuklar Allah göstermesin zarar görebilir. İnşaatı yapan firma yetkililerini biran evvel önlem almaya çağırıyoruz. Çünkü artık sahanın etrafına çevrilen tel örgü olası felaketin önüne geçmez” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğrenci velisi - 9 yıl önce
gazetenizi duyarlılığı için tebrik ederim yetkililer yada çereköyde bir yetkili varmı acaba 1 yıldır o okulun istinat duvarı çöktü yapılmadı bu çukur açıldı ve her gün büyüyor acaba bir insana bir şey oluncamı harekete geçilecek lütfen duvarıda gündeme getirin...