Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı göreve başladı

Geçtiğimiz ay yayınlanan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Çerkezköy'e atanan Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Zafer Asker yeniden değerlendirme sonucu Lüleburgaz'a atanırken, Lüleburgaz'a atanan Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Mehmet Nadir Yağcı yeniden değerlendirme sonucu Çerkezköy'e Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı

Cumhuriyet Başsavcısı Yağcı göreve başladı
21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:59

 
İLK CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI GÖREVİNİ YAPACAK
İlk görevine 2001 yılında Sinop'un Boyabat ilçesinde 3 yıl süre ile Hakim olarak başlayan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, 2004 yılında Maraş'ın Andırın ilçesinde 2 yıl Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. 2006 yılında Manisa'nın Sarigöl ilçesinde, 2008 yılında Van merkezde ve 2011-2014 yılında Tekirdağ merkezde Cumhuriyet Savcılığı görevi yapan Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy'de ilk Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.