CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ÇELENK TÖRENİ İLE BAŞLADI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine armağan ettiği Cumhuriyetin, 98’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, Çerkezköy Kaymakamlığı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ÇELENK TÖRENİ İLE BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Ekim 2021 Perşembe 17:15

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında saat 13.00’da Çerkezköy Kaymakamlığı önünde Çelenk Töreni düzenlendi. Çelenk törenine Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanımız Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, muhtarlar, gaziler, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

   Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile çelenk töreni sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.