Cumhuriyet bütünlüğü ifade eder

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

Cumhuriyet bütünlüğü ifade eder
28 Ekim 2016 Cuma 09:41

CUMHURİYET REJİMİNİ ARMAĞAN ETMİŞTİR

CHP İlçe Başkanı Engin Camcı yayınladığı kutlama mesajında şu sözlere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti rejimini armağan etmiştir.

CUMHURİYETİ SONUNA KADAR YAŞATMALIYIZ

Cumhuriyet; dili, bayrağı, marşı ve başkenti, temel nitelikleri ile ülkesi ve milletiyle bölünemez bütünlüğü ifade eder. Bu sebeple biz asil Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak Atatürk'ün kurduğu çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmalıyız.

MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.