Cumhuriyet için yürüdüler ​

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı Kent konseyi işbirliği ile doğa yürüyüşü düzenlendi

Cumhuriyet için yürüdüler ​
05 Kasım 2018 Pazartesi 10:58

YOĞUN KATILIM
Pınarça Muhtarlığı önünde başlayan yürüyüş İkizgöller Mesire Alanı’nda son buldu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da yer aldığı yürüyüşe katılım yoğundu.

6 KİLOMETRE YOL YÜRÜDÜK
Düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünde doğa dostlarımızla birlikte belediyemiz ve kent konseyimiz organizasyonu ile gerçekleştirilen Cumhuriyet İçin Doğa Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla birlikte 6 kilometre yol yürüdük. Böyle güzel ve anlamlı etkinlikle hep birlikte olmak çok güzeldi. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve katılarak destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Bu yıl bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, “Hep birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Pınarça’da doğa yürüyüşü ve belediyemizin bu güzel etkinlikleriyle kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına selam olsun. Katılım sağlayan Belediye Başkanımıza, değerli eşi Fatma Hanım’a ve tüm doğaseverlere sonsuz teşekkürler. Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti, sen rahat uyu Atam sonsuza dek koruyoruz Cumhuriyeti” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.