CUMHURİYET MEYDANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ işbirliği ile başlanan Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı Düzenleme çalışmalarına başlandı.

CUMHURİYET MEYDANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Haziran 2022 Salı 13:08

TESKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı ve diğer altyapı kurumlarının gerekli deplase işlemlerini gerçekleştirdiği Cumhuriyet Meydanı Düzenleme projesi kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından üstyapı çalışmalarına başlandı. Hafriyat çalışmalarının gerçekleştirilmesinin ardından yüzeysel yağmursuyu altyapısı ile yol ve kaldırım betonarme çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Betonarme yol ve kaldırım imalatlarımızın tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Meydanımızda 9 bin metrekare alanı doğal taş mermer ile kaplayacağız” dedi.

Cumhuriyet Meydanı Düzenleme projesi kapsamında daha sonra yaklaşık 1.000 ton sıcak asfalt çalışmasının yapılacağını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Asfaltlama çalışmalarımızın da tamamlanmasının ardından dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Meydanımızı kent mobilyaları ile donatacağız. Proje kapsamında ayrıca Cumhuriyet Meydanımızda yaklaşık 350 metrekarelik de bisiklet yolu yapacağız” ifadelerini kullandı.

KENTİMİZE YAKIŞIR, MODERN BİR MEYDANA KAVUŞACAĞIZ

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlanan Cumhuriyet Meydanı Düzenleme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini söyleyen Akay, “Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte kentimize yakışır, modern bir kent meydanına kavuşmuş olacağız” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.