Cumhuriyet Meydanı yer altı otoparkı iptal

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve TESKİ tarafından Çerkezköy ilçesi Atatürk ve Öztrak caddelerinde başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile iptal edelin yer altı otoparkı, meydan ve yeni yapılacak olan katlı otopark yapım işi hakkında basın toplantısı düzenledi

Cumhuriyet Meydanı yer altı otoparkı iptal
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Nisan 2022 Perşembe 12:43

Basın toplantısının ana gündemi Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’na yapılacak olan yer altı otoparkı oldu. Neredeyse üç kattan fazla oluşan maliyet artışının meydana yapılacak olan yer altı otoparkının iptal edilmesine neden olduğunun belirtildiği basın toplantısında, Cumhuriyet Meydanına yapılacak yer altı otoparkı yerine şu an için Akbank’ın yan tarafındaki boşluğa 140-150 araçlık katlı otopark yapılacağı belirtildi.

Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana 11 ilçenin tamamında alt ve üstyapı alanında önemli çalışmalara imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Çerkezköy de bu ilçelerimiz içinde önemli bir yerde duruyor. Altyapısını ve üstyapısını sil baştan yenileyeceğimiz çalışmalarımızla Çerkezköy'ümüzün en önemli iki caddesini yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Ayrıca ilçemize güzel bir meydan ve otopark kazandıracağız. Büyükşehir Belediyesi olarak Çerkezköy için tüm hızımızla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza çalışmalarımız esnasında gösterecekleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyor, çalışmaların herkes için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Kadir Albayrak'ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, Çerkezköy'ün daha da yaşanılabilir, modern bir ilçe haline gelmesi için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirterek verdiği desteklerden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu  Atatürk ve Öztrak caddelerinde devam eden çalışmaların son durumu ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Basın Toplantısı Başkan Kadir Albayrak ve Vahap Akay tarafından basın mensuplarının sorularının yanıtlanması ile son buldu.

Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Alpaslan Kurtoğlu, Erdin Eral ve Metin Pakdil ile basın mensupları yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.