Cumhuriyetimize sahip çıkan Çerkezköy’ün aydınlık insanlarına teşekkür ediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı yayınladığı basın açıklaması ile Çerkezköy’de çıkan referandum sonucunu değerlendirerek “Bu süreçte çalışan ve Çerkezköy’de Hayır oylarının önde çıkmasına destekte bulunan İl Başkanlığımıza, partililerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” derken “Sonucun vatana, millete hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bir süreç var, resmi olmayan bir sonuç var. Ancak bu noktada en önemli şey, vatandaşın oylarının gerçek anlamda ortaya çıkmasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ayrıca bir itiraz durumu da var” dedi

Cumhuriyetimize sahip çıkan Çerkezköy’ün aydınlık insanlarına teşekkür ediyoruz
18 Nisan 2017 Salı 12:58

ÇERKEZKÖY HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan halk oylaması sonucunda Çerkezköy 'Hayır' derken, resmi olmayan sonuçlara göre 42 bin 924 evet, 43 bin 184 hayır oyu çıktı. Sandıklardan yüzde 49,7 evet, yüzde 50,3 hayır oyu çıkmış oldu. Çerkezköy'de yapılan halk oylamasını değerlendiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “Devletin tüm imkanları ile evet kampanyasının yürütüldüğü referandumda Çerkezköy’de hayır oyları evet oylarından fazla çıktı. Çerkezköylüler Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucuları olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Sandığa yüksek katılım gösteren, yüzde 50.3 hayır oyu kullanarak Cumhuriyetimize sahip çıkan Çerkezköy’ün aydınlık insanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
MİLLETVEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
İlçe Başkanı Engin Camcı, referandum çalışmaları kapsamında Çerkezköy’ü ziyaret ederek ‘Hayır’ için çalışan CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü’ye teşekkür ederken, “2 aylık yoğun tempoda Çerkezköy’e gelerek hayır oylarının artmasında emeği olan milletvekillerimize örgütüm adına gönülden teşekkür ediyorum. Gecelerini gündüzlerine katarak Çerkezköy’de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda bizlere hep destek oldular. Bugüne kadar yaptığımız mücadele bundan sonra da sürecektir” dedi.
SEYİT TORUN GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI
Camcı ayrıca, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a da ayrıca teşekkür ederken, “Yoğun programına Çerkezköy’ü de alarak bizleri gururlandıran Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’a da teşekkür ediyoruz. Çerkezköy’de bizleri ziyaret ederek bu süreçte gücümüze güç katmıştır” dedi.
UMUT ORAN’A DA TEŞEKKÜR ETTİ
Referandum çalışmaları kapsamında Çerkezköy’e ziyaret gerçekleştiren bir diğer isim Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran’a da teşekkür eden Camcı “Çerkezköyümüzü önemseyerek partililerimizle ve vatandaşlarımızla buluşup ‘Hayır’ı anlatan Umut Oran’a da örgütüm adına teşekkür ediyorum” dedi.
DİLLERE DESTAN BİR MİTİNG GERÇEKLEŞTİRDİK
Camcı ayrıca, 13 Nisan günü Çerkezköy’de gerçekleştirilen Muharrem İnce mitingi ile ilgili de konuşurken, “Çerkezköy’e gelerek dillere destan bir miting gerçekleştirip bizleri onurlandıran Yalova Milletvekilimiz Muharrem İnce’ye, mitingin gerçekleşmesinde emeği geçen örgütüme ve mitinge katılan binlerce Cumhuriyet sevdalısına örgütüm adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
BÜYÜK EMEKLERİ VAR
Camcı, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimine, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederken “Yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Bu süreçte bizlere güç veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Kadın Kolları Başkanımız Ebru Alaca ve yönetimine ve Gençlik Kolları Başkanımız Uğur Can Avcılar ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Büyük bir fedakarlık göstererek Çerkezköy’de hayır oylarının yüksek çıkmasında büyük emekleri vardır. Bu emeğin karşılığını Çerkezköy’de almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
AKŞENER’E DE TEŞEKKÜR ETTİ
Teşekkürlerinin sonunda ise İlçe Başkanı Camcı, Çerkezköy’e gelerek hayır için bir toplantı gerçekleştiren Meral Akşener’e de teşekkür etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.