‘Cumhuriyet’in Coşkusunu Birlikte Yaşatalım’ konseri düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, 28 Ekim Salı günü saat 20:00’da sahne alacak. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde Şef Fahrihan Ünsal’ın yönetiminde müzik ziyafeti sunacak olan Türk Müziği Korosu, Nihavent Peşrev ile karşılayacağı müzikseverleri, Otomobil uçar gider adlı mahur şarkı ile uğurlayacak

‘Cumhuriyet’in Coşkusunu Birlikte Yaşatalım’ konseri düzenlenecek
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:13

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu 28 Ekim  Salı günü saat 20.00’da şef F. Fahrihan Ünsal yönetiminde Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde müzikseverlerin karşısına çıkacak.

KONSER İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK
Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun sahne alacağı konser iki bölümden oluşacak. Her konserde farklı bir temayı işleyen Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, bu konserinde ise ‘Cumhuriyet’in Coşkusunu Birlikte Yaşatalım’ teması üzerinde duracak. Konserin birinci bölümünde ‘Bu yaz geçen günlerimiz’, ‘Bir gönül hikayesi’, ‘Mehtaplı gecelerde’, ‘Yanakların çiçektir’, ‘Sorma ne haldeyim’, ‘Ellerimle büyüttüğüm’, ‘Unutmadım seni ben’, ‘Benliyi aldım kaçaktan’, ‘Bu kış hanım’, ‘Kara bulutları kaldır’ isimli şarkılar seslendirilecek.

OTOMOBİL UÇAR GİDER ŞARKISI İSE SON BULACAK
Konser’in ikinci bölümünde ise ‘Bakışı çağırır’, ‘Gönlüm özledikçe’, ‘Fikrimin ince gülü’, ‘Hani o bırakıp giderken’, ‘Bu son şarkımda’, ‘Aşığa Bağdat sorulmaz’, ‘Çek küreği güzelim’, ‘Otomobil uçar gider’ isimli şarkılar seslendirilecek.

KORONUN SESLERİ BU İSİMLER OLACAK
Koroda seslerde; Betül Günay, Cansu Fidan, Rojda Eryılmaz, Hülya Taşkın, Müzehher Girgin, Bahtiyar Karakaş, Ufuk Koroğlu, Fatma Aybars, Nilgün Sütçüler, Serhan Muştu, Şehnaz Tuğran, Cengiz Özkaran, Engin Özden, Fikret Puza, Nevzat Ş. Duran, Oktay Aybars, Vahdettin Tan, Hayrettin Danyeli, Arife Altındağ, İnci Yılmaz, Neşe Akay, Nihal Akkaya, Ayşe Buse Karabal, Tuğba Karabulak, Naz Erdoğan, Altan Altındağ, Akif Aslanbay, Fatih Karataş, Fevzi Canbak, Oğuz Gökdemir ve Süleyman Tuğran yer alacak.

SAZ’DA ŞU İSİMLER YER ALACAK

Koronun sazlarında ise şu isimler yer alacak: “Keman’da Ayhan Çakır ve Namık Aydın, Kanun’da Levent Gülez ve Turgut Özüfler, Ud’da Musa Kaya, Fatih Sütçüler ve Ceyhun Taşpınar, Mandolin’de Hüseyin Yeğen, Klarnet’te İsmail Çetin ve Darbuka’da Halil Kelebek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.