ÇYDD Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi, 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını, Atatürk Caddesi Gabralı İş Merkezi'de bulunan Dernek binasında gerçekleştirdi

ÇYDD Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi
01 Mart 2015 Pazar 18:20

 ÇYDD Çerkezköy Şubesi'nin, 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, açılış konuşması ve yoklamanın ardından Divan'ın oluşturulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Olağan Genel Kurul'da daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULUNUN RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Gündemin dördüncü maddesinde Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve görüşüldü. Gündemin beşinci maddesinde Yönetim Kurulu'nun 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 çalışma dönemlerine ilişkin hesapları ile bilanço ve gelir-gider çizelgelerinin görüşülmesi yer alırken, gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin altıncı maddesinde ise Denetim Kurulunun 1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2014 çalışma dönemine ilişkin raporlarının okunması ve görüşülmesine geçildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ

Olağan Genel Kurulda gündemin yedinci maddesinde 2015 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi yer alırken gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin sekizinci maddesinde ise Yönetim Kurulu Üyelerinin aklanması yer aldı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Gündemin dokuzuncu maddesinde ise Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu üyeleri ve Genel Merkez Delege seçimleri gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda Yönetim Kurulu; Selda Karacalar Yönetim Kurulu Başkanı, Ayhan Kaçmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Nurgüzel Uçar Sayman, Cihan Pektaş Yazman, Egemen Gürcün Yönetim Kurulu Üyesi, Zeliha Yörük Yönetim Kurulu Üyesi, Nigar Soyak Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi.

DENETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Denetim Kurulu Üyeleri ise Handan Yelda Yavuz, Sibel Yılmaz Öztürk, Altan Altındağ, İclal Yıldırım olarak belirlendi. Gündemin onuncu ve son maddesinde ise dilek ve temenniler görüşüldü.

RAĞBET EROL’A PLAKET VERİLDİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi, 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının sona ermesinin ardından, geçtiğimiz dönem Dernek Başkanlığı görevini yürüten ve 30 Mart'ta CHP'den Belediye Meclis Üyesi seçilen Rağbet Erol'a, derneğe vermiş olduğu desteklerden ve çalışmalardan dolayı yeni Başkan Selda Karacalar ve Yönetimi tarafından plaket verildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.