ÇYDD Suruç saldırısını kınadı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar Suruç'ta yaşanan terör saldırısını kınadıklarını belirtti

ÇYDD Suruç saldırısını kınadı
23 Temmuz 2015 Perşembe 17:44

 YURTTA BARIŞ DÜNYADA BARIŞ

 

Selda Karacalar yaptığı açıklamada "Bin bir emekle ve türlü zorluklarla yetişmiş gözbebeğimiz gençlerimizi Suruç’ta gözlerini kırpmadan öldürenlere, bu insanlık suçunu işleyenlere lanet olsun! Bölgemizi kana bulayanlara karşı çıkmak,  ülkemizde barış ve kardeşlik tohumlarını yeniden yeşertmek, geleceğimizin sahibi olan gençlerimizin yaşam hakkını savunmak boynumuzun borcudur. Cumhuriyet’in mayasında bulunan “Yurtta barış, dünyada barış!” ilkesini yok sayarak ülkemizi Ortadoğu bataklığına ve ortaçağ karanlığına sürüklemek isteyenlere engel olmak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

 

OYUNLARINI BOZMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR

 

Din, mezhep, ırk, etnik köken, dil ayrılıklarını kullanarak Ortadoğu’yu yeniden düzenlemeye çalışan güçlerin oyunlarını bozmanın boyunlarının borcu olduğunu belirten Karacalar "Dinci terör örgütlerini ülkemizin topraklarında besleyip büyütenleri, bu katliama ortam hazırlayanları halkın vicdanında ve tarih önünde mahkûm etmek boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.

 

ÇAĞDAŞ YAŞAMI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Karacalar açıklamasının sonunda ise "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bütün üyeleri, mezunları ve gençleriyle birlikte karanlığa karşı aydınlığı, “ölüm”e karşı “çağdaş yaşam”ı savunmaya ve yükseltmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.