ÇYDD’den burs için tiyatro

Çağdaş Yaşamı Destekleme derneği Çerkezköy Şubesi burs verdiği öğrencilerin sayısını arttırmak için Çerkezköy Halk Eğitim merkezi’nde tiyatro düzenledi. İki gün üst üste oynayan ‘İlk Göz Ağrısı’ isimli tiyatronun gelirleri ÇYDD burs fonuna aktarıldı.

ÇYDD’den burs için tiyatro

Tiyatro öncesinde konuşma yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Ayhan Akbıyık “19 yıl önce kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği onbinlerce etkinlik ve proje hayata geçirdi. 12 yıl önce faaliyete geçen Çerkezköy Şubesi ise yüzlerce etkinlik yaptı. Sorgulayan, araştıran ve üreten insanlar için etkinliklerimizi düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz. Çünkü Çağdaşlaşma hedefine varmanın tek yolu böyle kuşaklar yaratabilmekten geçiyor. Bu yolda sizlerin katılımlarınıza ihtiyacımız var. Çünkü siz ne kadar katılım sağlarsanız biz o kadar iş üretebiliriz.

EN BÜYÜK KATKI SE OTOMOTİV TEKNOLOJİLERİ TİYATRO GRUBUNDAN

Bu yıl bizlere en büyük katkıyı SE otomotiv teknolojileri A.Ş. tiyatro grubu yapıyor. 10 yıldır yaptıkları gibi işlerinden arda kalan zamanda ürettikleri bu oyunu eğitim bursları için oynamaya karar vermişler. Yüzlerce saat emek harcayarak hazırlandıkları bu oyunu sergileyecek olan SE otomotiv teknolojileri A.Ş. tiyatro grubuna çok teşekkür ediyorum” dedi.

OYUNDA EVLİLİĞE BAKIŞ AÇISI ANLATILDI

2 perde halinde sahneye konan ‘ilk göz ağrısı’ adlı oyuna Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yaşar Kuş ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak’ın yanı sıra vatandaşlarda ilgi gösterdi.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde SE otomotiv Teknolojileri A.Ş. tiyatro grubu tarafından sahneye konan ‘ilk göz ağrısı’ adlı 2 perdelik müzikli oyun F. Mehmet Şakir tarafından yazıldı. Selahattin Çiçek, Tahsin Saroğlu, Hatice Saroğlu, Nazan Çetin, Sevgi Çelik, Bilgen Karagöz Doluca ve Erdem Milli rol aldığı ‘ilk göz ağrısı’ adlı oyun, evlilik kurumunu hem erkek, hemde kadın bakış açısını ile ele alıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.