Daha ne diyelim!

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak adına kaldırımlara yapılan engelli rampalarının önüne bilinçsiz araç sürücüleri araçlarını park ederken, Sağlık Bakanlığına ait Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü aracı da engelli rampası önüne park eder duruma geldi

Daha ne diyelim!
26 Şubat 2016 Cuma 18:10

BU KADARINA DA PES ARTIK

Engelli rampaları önüne park eden araç sürücüleriyle alakalı olarak defalarca gazetemizde haberler yaparak tepkimizi dile getirmeye çalıştık. Gelinen son noktada sözde vatandaşlara sağlık yönünde bilgi veren Sağlık Bakanlığı Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, kendi çalışanlarını eğitmeyi ya da bilgilendirmeyi unutmuş olmalı ki engelli rampası önüne araç park etmeyi normal bir durummuş gibi algılayarak engellilerin yaşam şartlarını kısıtlayabiliyor.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Objektifimize yansıyan karede Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir engelli rampası girişine park edilen Halk Sağlığı Müdürlüğüne ait araç engelli vatandaşların yanı sıra yoldan geçen diğer vatandaşlardan da tepki gördü.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.