Daha sağlıklı ve güvenilir hale geliyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki çocuk parkları ve spor alanları çocukların fiziksel gelişimine uygun, daha sağlıklı ve güvenli oyun grupları ile donatılıp ailelerinin rahatça dinlenebileceği şekilde yenileniyor

Daha sağlıklı ve güvenilir hale geliyor
17 Temmuz 2018 Salı 15:05

Kapaklı sınırları içerisindeki parklar Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yenileniyor.

TEK TEK YENİLİYORUZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçe genelindeki parkların yenilenerek çocuklar için daha sağlıklı ve estetik görünüme kavuşturulduğunu söyleyerek, “Ailelerimizin buluştuğu, çocuklarımızın oyunlar oynayıp keyifle vakit geçirdiği parklarımızı, çocuklarımızın fiziksel gelişimine uygun, daha sağlıklı ve güvenli oyun grupları ile donatıp ailelerinin rahatça dinlenebileceği şekilde tek tek yeniliyoruz.

TÜM PARKLARIMIZI GÜVENLİK KAMERALARIYLA DONATACAĞIZ
Geleceğimizin ışıkları çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onlara en güzel hizmetleri sunmak için tüm gücümüzle çalışmaya ve ilçemizde yeni park alanları yaratmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki parklarımızı çocuklarımızın güvenliği için kameralarla donatacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklar bizim yarınlarımız, onların oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri her şeye bedel. Çocuklarımızın sevinci bizim sevincimizdir.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.