Damlalar Grubu nefesleri kesti

Müzik Eğitmeni Süleyman Erdegül öncülüğünde başarılı çalışmalara imza atan Damlalar Grubu, bu yıl 15.’sini düzenlediği geleneksel konser ile nefesleri kesti

Damlalar Grubu nefesleri kesti
30 Haziran 2014 Pazartesi 08:19

Saray Belediyesi ve Kent Konseyi keman ve gitar kursiyerlerinden oluşan Damlalar Grubu, Salı akşamı saat 21.00’de Cumhuriyet İlkokulu Bahçesi’nde düzenlenen konserle Saray halkıyla buluştu.
KİMLER KATILDI?
Saray Halkının yoğun ilgi gösterdiği konsere Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Tapu Müdürü Ali Gödekoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Müştak Gencer ve Levent Balaban, CHP İlçe Başkanı Demir Ali Demirel ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
ERDEGÜL TEŞEKKÜR ETTİ
Konserin açılış konuşmasını yapan Müzik Eğitmeni Süleyman Erdegül, Damlalar Grubu’nun 15. Yıl konserinde bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanının paylaştıklarını belirterek, “Konserimizin hayat bulmasında büyük emeği olan Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’e, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen’e, Damlalar Grubuna her zaman kapılarını açan Rumeli TV’ye, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü ve idarecilerine, Belediye çalışanlarına ve Saray halkına teşekkür ediyorum” dedi.
UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTILAR
Erdegül’ün konuşmasının ardından iki saate yakın sahnede kalan Damlalar Grubu, başarılı performansı ile nefesleri kesti. Damlalar Grubunun genç ve başarılı kursiyerleri, hayat verdikleri birbirinden güzel eserler ile Saray Halkına unutulmaz bir gece yaşattılar.
KAYMAKAM ÖNER ERDEGÜL VE KURSİYERLERİ KUTLADI
Konser sonrası Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen sahneye çıkarak Süleyman Erdegül ve kursiyerleri tebrik ederek, çiçek takdiminde bulundular. Kaymakam Öner Damalar Grubunu ilk defa izlediğini ve hayran kaldığını ifade ederek, başarılı bir konsere imza atan Erdegül ve kursiyerlerini kutladı.
BAŞKAN ÇOBAN; SANATA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Başkan Nazmi Çoban’da sanata yapılan yatırımın her zaman karşılığını olduğunu vurgulayarak, “Her zaman dile getiriyorum ama bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Sarın sanat ve spor damarı çok güçlü. Bu akşamda kursiyerlerimizin sanat damarının Saray’da ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiler. Sanata ve spora olan desteğimiz devam edecek. Yaz Okullarımız 1 Temmuz’da başlıyor. Bütün Saray halkından ricam çocuklarını yaz okullarına göndersinler ve onların gelişmelerine destek olsunlar” dedi.
ALKIŞLARLA SONA ERDİ
Damlalar Gurubu’nun bu yıl 15.’sinin düzenlediği nefes kesen konser alkışlar eşliğinde sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.