Darısı Atatürk Caddesi’ne

Gaziosmanpaşa Mahallesi Butçular Sokak’ta faaliyete sokulan paralel park uygulaması, bahse konu sokaktaki trafik akışını oldukça rahatlattı. Çerkezköy Belediyesinin hayata geçirdiği bu projeyi oldukça faydalı bulan vatandaşlar, aynı uygulamayı Atatürk Caddesi’nde de görmek istiyor

Darısı Atatürk Caddesi’ne
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Eylül 2019 Perşembe 14:36

TRAFİK AKIŞI RAHATLADI
Bilindiği üzere Çerkezköy Belediyesi yaklaşık 3 hafta önce Butçular Sokak’ta yeni bir düzenlemeye gitti ve araçların yol kenarına paralel bir şekilde park edilmesi için gerekli işaretlemeleri yaptı. Düzenlemenin ardından bu sokaktaki trafik akışının oldukça rahatladığı gözlemlenirken; Çerkezköylü vatandaşlar bu sistemin yaygınlaştırılması için yetkililere seslendi.
ATATÜRK CADDESİ’NDE DE UYGULANMALI
Araçlarını hatalı park eden sürücülerin sorumsuzluğu ve trafik ekiplerinin yetersiz denetimleri nedeniyle trafik akışının olumsuz etkilendiği Atatürk Caddesi’nde de paralel park uygulamasının başlatılmasını isteyen vatandaşlar, Belediye – Emniyet işbirliğiyle bu caddedeki trafik sorununun üstesinden gelinebileceğini ifade etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.