Dayanışma ve ortaklaşmanın sembolü Kurban Bayramı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Gönülleri birbirine yaklaştıran mübarek Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen halkımıza umut getirmesini diliyor, tüm Tekirdağlı hemşerilerimin ve ulusumuzun bayramını kutluyorum” diyerek Kurban Bayramı’nı kutladı

Dayanışma ve ortaklaşmanın sembolü Kurban Bayramı
31 Ağustos 2017 Perşembe 18:10


TOPLUMSAL BİRLİK VE BARIŞIMIZIN EN GÜZEL YANSIMASIDIR

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “En önemli manevi zenginliğimiz olan, bizleri bir arada tutan bayramlar toplumsal birlik ve barışımızın en güzel yansımasıdır. Dayanışma ve ortaklaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı da sevgi, dostluk ve kardeşliğin vücut bulduğu mübarek günlerdir.

BİR BAYRAMA DAHA BÖLGESEL VE ULUSAL SORUNLARIN GÖLGESİ ALTINDA GİRİYORUZ

Ne yazık ki barış, dostluk ve dayanışma içinde kutlamamız gereken bir bayrama daha bölgesel ve ulusal sorunların gölgesi altında giriyoruz. Ortadoğu’da süregelen savaş bölge halklarının çektiği acıları her geçen gün ağırlaştırıyor. Ülkemizde her alana sirayet eden adaletsizlikler, hak ihlalleri, yoksulluk ve şiddet halkımız üzerinde dayanılmaz bir baskı unsuru olmaya devam ediyor.

HERKES İÇİN HAK VE ADALET ESAS ALINSIN

Yoksulluğun olmadığı, herkes için hak ve adaletin esas alındığı, eşitlik ve paylaşmanın ortak paydaya dönüştüğü, demokrasinin kurumsallaştığı bir ülkeyi her bir vatandaşımızın hak ettiği inancındayım.

YAŞANAN ACILAR SON BULSUN

Bu bayramda da dünyada ve ülkemizde yaşanan acıların son bulduğu, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların olmadığı, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyorum.

HALKIMIZA UMUT GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Gönülleri birbirine yaklaştıran mübarek Kurban Bayramının bütün sıkıntılara rağmen halkımıza umut getirmesini diliyor, tüm Tekirdağlı hemşerilerimin ve ulusumuzun bayramını kutluyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.