Dayanışma yemeği meyvelerini vermeye başladı

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği (ÇGVD) Çerkezköy Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti. ÇGVD Bakanı Murat Akay, derneğin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği dayanışma yemeğinden elde edilen gelirlerin bir kısmıyla okulun spor salonuna koşu bandı alacaklarını ifade etti

Dayanışma yemeği meyvelerini vermeye başladı
28 Aralık 2016 Çarşamba 12:23

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Müjgan - Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne yapılan ziyarete ÇGVD Başkanı Murat Akay ve Yönetimi, Okul İdarecileri ve hayırsever Müjgan Karagöz katıldı.
KOŞU BANDI ALINACAK
ÇGVD’nin geçtiğimiz hafta gerçekleşen dayanışma yemeğinden elde edilen gelirlerin bir kısmıyla okulun spor salonuna koşu bandı alacaklarını kaydeden Dernek Başkanı Murat Akay, “Minik yavrularımız için ne yapsak az. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
TİŞÖRT BOYAMASI YAPILDI
Gerçekleşen ziyarette tişört boyaması da yapan katılımcılar, yapılan tişörtlerden, tişört ve boya teminine destek olan hayırseverlere hediye edileceğini; elde edilecek bağışların da okulun diğer ihtiyaçlarının tamamlanmasında kullanılacağını dile getirdi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.