Değirmenci Spor Kulübü’nden Mandalı’ya ziyaret ​

Değirmenci Spor Kulübü sporcuları, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya nezaket ziyaretinde bulundu

Değirmenci Spor Kulübü’nden Mandalı’ya ziyaret ​
07 Şubat 2019 Perşembe 10:39

6 MADALYAYLA DÖNDÜLER
14 – 20 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Kick Boks Şampiyonası’ndan 6 madalyayla dönen Değirmenci Spor Kulübü ekibi, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

12 SPORCUNUN 5’İ MADALYA KAZANDI
Şampiyonayla ilgili açıklamalarda bulunan Değirmenci Spor Kulüp Antrenörü Arif Değirmenci, “Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan 2019 Yılı Kick Boks Şampiyonası bu yıl 14-20 Ocak’ta Antalya’da gerçekleştirildi. Büyükler, Yıldızlar, Gençler ve Minikler kategorisinde düzenlenen ve 60 ilden yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı turnuvaya Değirmenci Spor Kulübü olarak 12 sporcu ile katıldık. Turnuvada sporcularımızdan Ömer Değirmenci iki kategoride altın madalya kazanırken, Işıl Yılmaz, Furkan Arda ve Deniz Mutlucan birinci, Beytullah Güllü ise kendi kategorisinde üçüncü oldu.” dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmasına devam eden Arif Değirmenci, “Sporcularımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bizleri her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya şahsım, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM
Elde ettikleri derecelerden dolayı sporcuları tebrik eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Spora ve sporcuya olan desteklerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Ülke çapında gerçekleştirilen bu şampiyonada ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğinizi görüyorum. Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.