Delege seçimleri tamamlandı

Çerkezköy Ziraat Odası’nın Şubat ayının ilk haftasında yapılacak olan organ seçimleri için mahallelerde delege seçimi yapıldı. Çerkezköy ve Kapaklı’ya bağlı toplam 21 mahallenin 20 tanesinin delegesi belli olurken, sadece Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde delegelik için aday çıkmayınca seçim yapılamadı

Delege seçimleri tamamlandı
19 Aralık 2014 Cuma 17:45

Çerkezköy Ziraat Odası’nın 4 yılda bir yapılan Meclis ve Yönetim Kurulu seçimlerinde oy kullanacak delegeleri belirlemek için çiftçiler mahalle muhtarlıklarında kurulan sandıklarda oy kullandılar. Çerkezköy ve Kapaklı’ya bağlı toplam 21 mahallenin 20 tanesinde delegeler belirlenirken, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’nde delegelik için aday çıkmayınca delege seçimi yapılamadı.

İŞTE YENİ DELEGELER

Her mahalle muhtarlığında kurulan sandıklarda yapılan Çerkezköy Ziraat Odası delege seçimleri sonucunda Bağlık Mahallesi’nden Hasan Toprak, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden Nadi Atar, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nden Uğur Soydan, İstasyon Mahallesi’nden Abdullah Ak, Fatih Mahallesi’nden Ekrem Atak, Cumhuriyet Mahallesi’nden Ali Çolakoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nden Esat Bozkaya, Kızılpınar Mahallesi’nden Osman Dal, Veliköy Mahallesi’nden Faik Var, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nden Bülent Çavuş, Atatürk Mahallesi’nden Erdoğan Çavuş, İnönü Mahallesi’nden Turan Büyük, İsmetpaşa Mahallesi’nden Ufuk Bayraktar, Pınarça Mahallesi’nden İsmet Yılmaz, Karaağaç Mahallesi’nden Gökhan Babacan, Bahçeağıl Mahallesi’nden Sermet Karaca, Karlıköy Mahallesi’nden Vahdettin Güre ve Yanıkağıl Mahallesi’nden Rafi Ecevit delege seçildiler.

ORGAN SEÇİMLERİ ŞUBAT AYINDA

Çerkezköy Ziraat Odası’nın delege seçiminin tamamlanmasının ardından gözler Şubat ayının ilk haftasında yapılacağı öğrenilirken Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeliği seçimlerine çevrildi. Seçilen 20 delege Şubat ayının ilk haftasında sandık başına giderek, Ziraat Odası’nın 14 Meclis Üyesini ve 7 kişilik Yönetim Kurulu Üyelerini seçecek.

TOPRAK YENİDEN ADAY

Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Şubat ayının ilk haftasında yapmayı düşündükleri Ziraat Odası organ seçimlerinde Oda Başkanlığı’na tekrar Aday olduğunu açıklarken, “Göreve geldikten sonra yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Bir sıkıntı olmadan delege seçimlerini tamamladık ve artık Şubat ayında yapılacak olan organ seçimlerini beklemeye başladık. Delege seçimlerimiz son derece güzel ve dostluk ortamında geçti. Çıkan sonuçlar son derece güzel. Eğer delegelerimiz bize yetki verirse bir dönem daha Başkanlığa talibim” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.