Delegede Çetintaş dedi

Kısa bir süre önce ilçe başkanlığı görevine atanan Kamil Çetintaş’ın tek liste ile girdiği, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 7. Olağan Kongresi Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

Delegede Çetintaş dedi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Eylül 2020 Cumartesi 20:41


Kongreye Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Önceki dönem AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kanbur, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, STK temsilcileri, partililer katıldı.

DİVAN BELİRLENDİ
Ali Sevinç’in Divan Başkanı olduğu kongre saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından kongre başladı. Kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş yaptı.
Çetintaş  yaptığı açılış konuşmasında “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Mustafa Şentop hocamızın katkıları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ve İl Başkanımız sayın Mestan Özcan’ın teveccühleri, İl Koordinatörümüz sayın Ali Sevinç’in ve Milletvekillerimizin destekleri ile 24 Ağustos tarihinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Beni bu göreve layık gören kıymetli siyasi büyüklerime şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.
 Kuruluşumuzdan bu yana partimizin her kademesinde görev alan tüm ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, tüm teşkilat üyelerimize, AK dava için mücadele etmiş, gecesini gündüzüne katmış, mücadele etmiş tüm dava arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bayrağı taşıyıp da şu an aramızda olmayan ve ahirete irtihal eden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun inşallah. AK Parti'nin, kuruluşundan bugüne yaptıklarıyla ve duruşuyla Türk milletinin hayallerini gerçekleştiren, koskoca bir ümmetin umutlarını canlandıran, insanlığın önünde yeni kapılar açan bir parti kimliğine sahiptir. Tarih boyunca insanlığa yeni istikametler kazandıran Türk milletinin  14 Ağustos 2001 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisini kurarak yeni  bir hamle başlattı. Bu davaya gönül verenler kendileriyle yeryüzündeki tüm mazlumların hukukunu korumanın mücadelesini vermişlerdir. Bu kutlu yürüyüşün 1000 yıldır coğrafyamızda sancaktarlığını yapan ecdadımız, 3 kıta ve 7 iklimde barışın, kardeşliğin ve adaletin tesisi için asırlardır ter dökmüştür. Bizim hareketimiz, davamız, kendisine her şeyden önce Allah kelamını ve onun alemlere rahmet olarak gönderilen Nebisini kılavuz edinmiştir. AK Parti'nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti'nin kumaşını millet dokumuştur. Bu yüzden bütün çabalarımızın semeresi, bütün başarılarımızın bereketi, ülkemize ve milletimize aittir. Bizler dua ile çıktık yola ve aynı şekilde devam ediyoruz. Bizim için asıl olan bu kutlu yolda milletimizle el ele yürümektir. Yunus'un dediği gibi ‘Yol odur ki doğru vara, göz odur ki Hakk'ı göre, er odur alçakta dura, yüceden bakan göz değil’ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023-2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Yorulmadan, dinlenmeden, gece-gündüz çalışacağız, şimdi koşma zamanı.  Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ziyaretlerimizi  gerçekleştirerek gönüllere dokunacağız, gönül köprüleri kuracağız. Çerkezköy deyince akla, sanayi gelir fabrikaları ile Türkiye ekonomisine büyük katkısı olan ilçemiz, her geçen gün hem sanayisiyle, hem de nüfusuyla büyüyor. Tekirdağ’ımızın gururu TBMM Başkanımız sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamızın destekleri, değerli milletvekillerimiz Sayın Mustafa Yel, Sayın Çiğdem Koncagül’ün ve İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan’ın gayretleriyle ile canla başla çalışacağız. Hedefimiz 2023’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘Cumhur İttifakı’ olarak yeniden yüksek bir oyla Cumhurbaşkanı yapacağız. Çerkezköy Belediyesini 10 yıl Ak Partili ehil kadrolarla yönetilmiş çok değerli hizmetler görmüştür. Bizler yerel seçimlerde Çerkezköy’ün yeniden AK Partinin ehil kadrolarıyla yönetilmesi için canla başla çalışacağız. Buna AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş olarak yönetim kurulumla birlikte söz veriyorum” dedi.


AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Fatma Aksal kongrede konuşma yaptılar.
Ardından İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Amiş, faaliyet raporlarını sundu ve Faaliyet raporu ve ilçe yönetimi delegeler tarafından ibra edildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere gidildi.
Mevcut Başkan Kamil Çetintaş’ın tek listesi ile gidilen seçimlerde 368 delegeden 194’ü sandık başına gitti. 6 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 188 delegenin oyunu alan Çetintaş yeniden başkan seçildi.
YENİ YÖNETİM
Çetintaş başkanlığındaki yönetimde Nilgün Yaman, Buket Er, Berna Eşsiz, Nuray Sivri, Filiz Gören, Sare Şirin, Merve Akın, Hüseyin Apaydın, İlhami Yazıcı, Fethi Yakan, Suat Başpınar, Fatih Güldal, Ali Çolak, Şaban Çelen, Süleyman Bilgin, Lütfü Avcı, Ufuk Soydan, Erdem Amiş, Mustafa Çamyar, Zeynep Büşra Yılmaz, Serkan Sürücü, Ercan Yılmaz, Nurettin Eser, Abdurrahman Yekeler, Sinan Meral, Mehmet Seylan, Mikdat Akdoğan ve Ercan Bulduk yer aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.