Demir: Çok anlamlı bir çalışma yapıyorsunuz

Çerkezköy Sosyal Hizmetler Müdürü Enver Demir, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Demir: Çok anlamlı bir çalışma yapıyorsunuz
25 Mayıs 2018 Cuma 16:29

BAŞKAN AKAY’I TEBRİK ETTİ
Çerkezköy’de Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün yaklaşık 1 yıl önce kurularak hizmet vermeye başladığını belirten Enver Demir, “Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Özellikle ‘Sıcak Yemek’ projenizden dolayı sizi tebrik etmek istiyorum. Çok anlamlı bir çalışma yapıyorsunuz” diye konuştu.

ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Kısa bir süre önce başlattığımız ‘Sıcak Yemek’ projesi kapsamında bugün yaklaşık 230 yardıma muhtaç vatandaşımıza günde iki öğün sıcak yemek götürüyoruz. Kentimizde kimse yatağa aç girmesin diye başlattığımız bu projeyi çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Nazik ziyareti için Çerkezköy Sosyal Hizmetler Müdürü Enver Demir’e teşekkür eden Başkan Akay, kendisine çalışmalarında başarılar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.