Demir yol babaları da çözüm olmuyor

Nar sokağın araç trafiğine kapatılmasının ardından sokak girişine yol babaları monte edilirken, duyarsız vatandaşlar tarafından yerinden sökülen yada araçlar tarafından zarar verilen yol babaları demirli yol babaları ile değiştirildi. Kimi vatandaşlar araçlarını sokak içine sokmak için yol babalarını ya söküyor yada zarar verirken, Çerkezköy Belediyesi ekipleri de sökülen yada zarara uğrayan yol babalarını yenilemeye devam ediyor

Demir yol babaları da çözüm olmuyor
24 Temmuz 2015 Cuma 17:42

 YOL BABALARI ZARARA UĞRATILIYOR

Araç trafiğine kapalı olan Nar sokak girişine monte edilen yol babaları duyarsız vatandaşlar tarafından sökülmeye devam ediyor. Sokağa araç girmemesi için monte edilen yol babaları ya araç sürücüleri tarafından zarara uğratılıyor yada araçlarını sokak içine almak isteyen duyarsız vatandaşlar tarafından sökülüyor. Durumdan rahatsız olan sokak esnafı şikayetlerini dile getirerek sokak girişine kalıcı bir çözüm uygulanmasını istiyor.

KALICI ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ

Yol babalarının sürekli sökülüp zarara uğratılmasından şikayetçi olan vatandaşlar, “belediye ekipleri sürekli kırılan yada sökülen yol babalarının yerine yenilerini monte ediyor. Yapılan bu masraflar bizlerin cebinden çıkıyor. Bu sokağın girişine kalıcı bir çözüm uygulanmalıdır. Kamu malına zarar veren bu kişilerin tespit edilerek cezai işlem uygulanması gerekir. Sokağın araç trafiğine kapalı olduğu herkes tarafından bilindiği halde araçlarını sokak içine park etmeye çalışan kişilerin hangi mantığa hizmet ettiklerini merak ediyoruz” açıklamasında bulundular.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.