Demirbağ’dan haddini aşan paylaşım!

Ankara’da Cumartesi günü düzenlenen Barış Mitingi sırasında yaşanan patlamanın ardından 97 kişi hayatını kaybederken, 160 kişi de yaralanmıştı. Cumhuriyet tarihinin en büyük kanlı saldırısının ardından Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde olarak duyarlı bir şekilde teröre karşı çıkması gereken bir dönemde Demirbağ’ın ‘95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun yanındaki polis ölmeseydi’ paylaşımı büyük tepkiye neden oldu

Demirbağ’dan haddini aşan paylaşım!
12 Ekim 2015 Pazartesi 16:03

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Ankara da Cumartesi günü yaşanan Cumhuriyet tarihinin en büyük kanlı saldırısının ardından 97 kişi hayatını kaybederken, 160 kişinin de yaralandığı ifade edilmişti. Patlamanın ardından ülke genelinde 3 günlük yas ilan edilirken, Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanlarından Alaettin Demirbağ ise sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir yorum paylaşarak takipçilerini fena halde kızdırdı.

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

‘95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun yanındaki polis ölmeseydi’ sözünü sosyal medya hesabından paylaşan Alaettin Demirbağ’a çoğu kişi yazdığı yorumlarla tepki gösterirken, birkaç kişi de paylaşımından dolayı Demirbağ’a sahip çıkarak destek oldu. Gelen tepkiler üzerine Alaettin Demirbağ sosyal paylaşım sitesinden yorumu ve yazışmaları kaldırmaktan da gecikmedi.

İşte Alaettin Demirbağ’ın ‘95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun yanındaki polis ölmeseydi’ sözlerinin ardından gelen tepkiler şu şekilde;

Mesut Kaba: O nasil bir cumle baskan senki ilce baskanligi yapmis oncu bir insansin bir can dahi olmesin baskan

- Alaettin Demirbağ: Evet bir can dahil ölmesin. Hatta kimsenin tırnağınada zarar gelmesin. Ama herkeste aklını başına toplasın. Patlama alanına yardıma gelen polise polis arabasına saldıranları gördünmü. İşte onun üzerine kurulmuş bi cümle ve tekrar aynısını söylüyorum.

Zollu Zollu: Bence de yanlış bir ifade kahvaltı yapmadan şeker düşüklüğü ile yapılan bir yorum bence hemen silin baskanim

- Alaettin Demirbağ: Kahvaltımı yaptım üstüne çayımıda içtim.

Rüstem Genç: Kim ne niyetle geldi ise o niyet üzere öldü... İmanı olanlara Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin. Birçok vatandaş gibi Alaaddin başkan da kızgın. Ölenler üzerinden oynayan, yardıma gelen polisi taşlayanlara ,ambulans hasta taşırken camından provokasyon yapanlara vb. Yoksa kötü niyetle kurulmuş bir cümle olduğunu sanmıyorum. Hepimize sabır ve sağduyu lazım ...

Serkan Yüce: Baskanim keske o insanlar degilde sozde barisi isteyenler ölseydi kamu malina zarar vermek de vatan hainliginden ne farki var..

- Alaettin Demirbağ: Oradakilerin hepsi sözde barışı isteyenler. Eger içlerinde hakikaten iyi niyetli varsa onları hariç tutuyorum.

Tuncay Akgün: Alaattin bu yorum sana yakışmadı

- Alaettin Demirbağ: Bu yorumun arkasındayım tekrar tekrar söylüyorum. Sen o diyarbakırda 3 yaşındaki çocuğunun ve hanımının yanında öldürülen polisin cenazesini ve o cenazede çocuğun durumunu seyrettinmi.

Erdal Çelik Bozbey:  Bu sefer doğruyu söyledin başkan kanaatimce sonuna kadar haklisin

Abdu Eren:  Bu yorum Yakışmadı diyenler zerre kadar bu Şehidin hanımının ve evladının Acısını bilmiyor demektir. Hainlerin 1095 degil hepsi GEBERSİN.

TC Mustafa Çevik: Alaettin Demirbağ haklı yorum kurunun yanında yaş yanar..bu söze itiraz edenler musa aleyhisselamı tek karınca ısırmasına rağmen o bacağına tırmanan bütün karıncaları öldürdü oradaki bir çok kişi kürdistan yazılı tişört giymişti masum insan onlarla aynı korteji yürümez..

Bülent Seymen: sonunakadar katılıyorum yorumuna başkan.

Birol Turhan: Haklisin başkanım

Cavit Uygun: Varmı böyle bir eylem halay çeken lerın söyledıklerıni dinleyın bu meydan kanlı meydan diye halay çeken zihnıyet hep ölse ne üzülmesi

TC Ahmet Akar: Ben sıradan bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLARAK kandırılmış masum vatandaşlarımıza allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum

Anlamadığım bir şey BARIŞ BARIŞ dedikleri o miting yürüyüş kargaşa veya karambol alanında bir tane TÜRK BAYRAĞI yok.

Adil Izsiz: Yazıklar olsun sizin gibi düşünen insanlara Türkiye'mi ne hale getirdiniz insanlar bile demeye dilim varmıyor bir de Başkan olacaksın siz ve sizin gibi düşünen Başkan'lar oldugu müddetçe Türkiye'min güzel insanlarımızın daha cok cani yanacak (((eğer bugun bizde çocuğumuzu kucağımıza alıp ülke ülke dolaşmak istemiyorsk vatanımıza toprağımıza bayrağımıza sahip çıkalım))) bırakın boyle boş mantık ve düşünceleri ...

- Alaettin Demirbağ: Orada öelenlerin kürtmü çerkezmi lazmı olduğunu bilmiyorum ben. Ben etnik kimliğe göre birşey yazmadım.

Tuncay Akgün: “Kim ki, bir cana karşılık veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya karşılık (ceza) olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa BÜTÜN İNSANLARI ÖLDÜRMÜŞ GİBİ OLUR. Her kim de bir hayatı kurtarırsa BÜTÜN İNSANLIĞI KURTARMIŞ GİBİ OLUR” (Mâide Sûresi, 32)

- Alaettin Demirbağ : Tuncay Akgün. polis asker için geçerli değilmi.

- Alaettin Demirbağ:  Adil Izsiz. şeceat arzederken sirkatin söylemişsin.

Oral Gülen:  Alaettin bey çok yalnış bir düşünce...sadece 1000 pkk ölseydide diğer insanlar ölmeseydi yazabiliriz diğer yazılar hoş değil,mantıklı değil ve ülkemize milletimize zarar verir..

Bülent Seymen: kandırılmış.kandırılmiş..nekolay bahane..neden lazları..kımsekandıramıyo..insanın icinde ıhanet haınlık varsa tabıkı kandırılır..gecınbunları..

- Alaettin Demirbağ: Benim meramımı anlamak isteyenler anladı. Anlamak istemeyenlere anlatamayız zaten.

Anıl Akçay: Bu yazdığın yorumla o insanlarımızı polisimizi askerimizin canına kıyanlardan tek farkınız bunları yazarak yapmanız acınacak durumdasınız acıyorum size...

Atmaca Mapavri:  Herkes kendini Bi yoklasın bence hangi akla hizmet ediyorum diye kandırılmış insanlar Mış ya bırakalım bu işleri bu Zaman'da kimse kimseyi bu şekilde Kandıra'mız insanın içinde varsa kandırılmaya gerek yok ki.





Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.