Demircan; ‘Halkımız gereken tokadı seçimde vuracak’

7 Haziran Genel seçimlerine kısa bir süre kala Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından Milli İttifak çatısı altında bir araya gelen Saadet Partisi ve BBP Milletvekili adaylarına yönelik kahvaltı programı organize edildi. Kahvaltıda konuşan 1.Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık yaptığına kimse inanmıyor. Kendisi fotokopi başbakanıdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından çıkan her şey kanun oluyor. Onu bu seviyelere getiren de bizler olduk. Basına, medyaya ambargo uygulayarak bizleri televizyon karşısına çıkarmamaya çalışıyorlar. Bunu başaramayacaklar. Halk onlara gereken tokadı seçimde vuracak” dedi

Demircan; ‘Halkımız gereken tokadı seçimde vuracak’
07 Mayıs 2015 Perşembe 16:06

 İSTASYON CAFE’DE KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından Milli İttifak çatısı altında bulunan Milletvekili adaylarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Kapaklı İstasyon Cafe’de düzenlenen kahvaltıya Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, Milli İttifak 1.Sıra Milletvekili adayı Turan Demircan, 2.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Karabacak, 3.Sıra Milletvekili Adayı Fatma Birnur Tamcı, 4.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Özkan, 5.Sıra Milletvekili Adayı Duran Şanlı ile partililer katıldı.

SEÇİMLERDEN SONRA YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Kahvaltı programının ardından konuşan Turan Demircan, “7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldı. Bu seçimlere BBP ve Saadet Partisi Milli İttifak çatısı altında girecek. Halkımızın artık bir alternatifi var. 7 Haziran’da inşallah bu kadrolar ile mecliste olacağız. Ülkenin yaşadığı ekonomik krizler, sıkıntılar, 26 milyon insanın 900 TL ücretle çalışmaya mecbur bırakılması halkın kaderi bu değildir. Milli ittifakla beraber ülkenin yüzü gülecek. Birleşme adına Genel Başkanımız MHP Genel Merkezine basın aracılığı ile bildiriler gönderdi, randevuları bile kabul edilmedi. MHP adeta bu davranış ile iktidardan kaçtı. Ülkenin üçlü ittifakı olsaydı geleceği daha iyi olurdu. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi koşulsuz ve pazarlıksız milli ittifakta birleştiler. Saadet Partisi ile seçim birliği yaptık, seçimlerden sonra da yol haritası çizilecek” dedi.

HER TÜRLÜ ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Demircan, Milletvekili olduğu taktirde bölge adına yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi vererek, “Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesidir. Burada 550’ye yakın fabrikamız var. Buradaki kanser oranlarına baktığımızda yaygın bölge buralardır. Bu derelerin gerçekten ıslah edilmesi gerekiyor. İşsizlik de hat safhada. Sanayiye daha da ağırlık vererek insanlara istihdam sağlayabiliriz. Asgari ücretin artırılması gerekiyor. Türkiye olarak yer altı zenginleri bakımından zengin bir ülkeyiz. Bor altın madenlerini faaliyete geçireceğiz. Dışarı ile yapılan anlaşmaları feshedip değerlendireceğiz. Kendi yer altı madenlerimize sahip çıkıp her türlü çalışma yapacağız” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DE KORKU CUMHURİYETİ OLUŞTURULDU

İnsanların borçlandırıldığını sözlerine ekleyen Turan Demircan şöyle devam etti; “22 milyon haciz dosyası icra dairelerinde bekliyor. Ülkenin geneline baktığımız zaman boşanma sayıları evlenme sayılarını geçti. Depresyon ilaçları kullananların sayısı milyonları geçti. Güneydoğu’da insanlar özerklik ilan etti. Şehitlik adı altında mezarlıklara pkk bayraklarını asacak hale gelip apo posterini asıyorlar. Sıfır sorun ile çıktığımız yolda komşularımız ile düşman olduk. Türkiye’de korku cumhuriyeti oluşturuldu. İnsanlar istikrar bozulacak yalanı ile aldatılıyor ve korkuyor”

HALK GEREKEN TOKADI SEÇİMDE VURACAK

Demircan konuşmasının devamında ise, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık yaptığına kimsenin inanmıyor. Kendisi fotokopi başbakanıdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından çıkan her şey kanun oluyor. Onu bu seviyelere getiren de bizler olduk. Bankalar kredi verecek insan bulamıyor. Neden bu kadar kötü durumda iken bankalar karlarını devamlı artırıyorlar. Faiz sistemini kendileri haram diyordu ama bu sistemin kendileri kölesi oldu. Basına, medyaya ambargo uygulayarak bizleri televizyon karşısına çıkarmamaya çalışıyorlar. Bunu başaramayacaklar. Halk onlara gereken tokadı seçimde vuracak” açıklamasında bulundu.

DEVLETİN TERÖRİST İLE PAZARLIĞI OLUR MU?

HDP’nin barajı geçmesi halinde tavırlarının ne yönde olacağı sorusunu da cevaplandıran Demircan, “Hdp zaten mecliste. Kendileri 35 bağımsız milletvekili ile meclise girdi. 350 milletvekili varmış gibi hareket ediyorlar. Kısacası iktidar ile birlikte hareket ettiler. AK Parti onlara istediklerinden daha fazla taviz verdi. Koalisyondan korkmamamız gerekiyor. Hangi koalisyon olursa olsun şuan ki iktidarınkinden daha kötüsü olamaz. Devletin terörist ile pazarlığı ve müzakeresi olur mu? Öcalan istediğini yönlendiriyor ve her istediği yapılıyor. Güneydoğu’da terörist askerlik şubesi açacak haddi bulup heykeller yapıyor ise tek sorumlusu ile bu hükümettir” diye konuştu.

BARAJ SORUNUMUZ YOK

Anket sitelerinin anket sonuçlarında AK Parti’yi düşüşte gösterdiği zaman gezici anketin bürolarının basılıp gözaltılar olduğunu ifade eden Turan Demircan, “Kısacası korku Cumhuriyetinde yaşıyoruz. Devletin ve hepimizin vergileri ile kurulan TRT bile bizim haberlerimizi göstermiyor. Bu mücadele etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Milli ittifak kadroları ile Türkiye’nin her yerinde mitingler düzenleyip, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Haber yapmasalar da sosyal medyadan teşkilatlarımızın sahada olduğunu gösteriyoruz. Yapılan anketlerde parayı veren düdüğü çalıyor. Biz Milli İttifak olarak Tekirdağ’da en az bir milletvekili çıkaracağız. Oranlarımıza baktığımızda milli ittifakın bir sinerjisi olduğunu düşünüyorum. Milli ittifak olarak baraj sorunumuz da yok. 7 Haziran’da barajların hepsini patlatacağız” açıklamasında bulundu.

7 HAZİRAN’DA MİLLİ İTTİFAKIN BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

Milli İttifak Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Karabacak ise yaptığı konuşmada, “Milletvekilleri seçildikleri zaman halkın sorunları ile ilgilenmiyorlar. Seçimden seçime gelip buralardan oy istiyorlar. Biz seçildiğimizden itibaren halkın içinde olmaya gayret edeceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her ilde miting yaparak AK Parti’ye oy topluyor. 7 Haziran’da Milli ittifakın bayrağını dikeceğiz” ifadelerine yer verdi.

HALKIMIZI SAVUNMAK İSTİYORUZ

3.Sıra Milletvekili adayı Fatma Binnur Tamcı ise, çalışan ve ev hanımlarının sorunlarını bir kadın olarak meclise taşımak için adaylığa talip olduğunu belirterek, seçildikleri taktirde sıkıntıları meclise sunacaklarını ifade etti. Milli İttifakın seçimleri kazanması için var güçleri ile koşturacaklarını ifade eden 4.Sıra Milletvekili adayı Mustafa Özkan da 7 Haziran’da meclise çıkıp halkı savunmak istediklerini söyledi.

ÜLKENİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Son olarak konuşan 5.Sıra Milletvekili adayı Duran Şanlı ise, “Son zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasete müdahil olduğunu görüyoruz. AK Parti’nin yılladır dini istismar ettiğini de biliyoruz. Birkaç gündür kendi içlerinde tutarsızlık oluşturuldu. Cumhurbaşkanı meydanlarda Kuran-ı Kerim’i gösterip oy isterken, Başbakan Davutoğlu ise esnafa ne kadar kredi ve faizler verdiğini anlatıyor. O ellerinde tuttukları Kuran’da faizin ne anlama geldiğini gerçekten bilmiyorlar” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.