Demircan İl Başkanı Bulut İlçe Başkanı oldu

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan Tekirdağ İl başkanlığı görevine atanırken, Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine ise Yılmaz Bulut atandı

Demircan İl Başkanı   Bulut İlçe Başkanı oldu
15 Temmuz 2014 Salı 07:42

Hafta sonu Ankara’ya çağrılan Turan Demircan’a İl Başkanlığı görevi verilirken, Yılmaz Bulut’a da Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevi verildi. Yetki belgelerini aldıktan sonra Tekirdağ’a dönen BBP İl Başkanı Turan Demircan, en kısa sürede yeni Yönetim Kurulunu oluşturacaklarını ve ilçelerde Teşkilatları oluşturacaklarını açıkladı.

 

Partisinin Ankara’da yaptığı toplantıda 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’nu destekleme kararı aldığını da ifade eden BBP İl Başkanı Turan Demircan, BBP’nin bu kararının bugün veya yarın Genel Merkez tarafından kamuoyuna açıklanacağını da ifade etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.