Demokrasi nöbetleri kitaplaştırıldı

Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan ‘Çerkezköy Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde’ adlı kitap, Çerkezköy Kaymakamlığı’nda düzenlenen programla basına tanıtıldı

Demokrasi nöbetleri kitaplaştırıldı
23 Ağustos 2016 Salı 16:48

KAYMAKAMLIK TOPLANTI SALONU’NDA BİR ARAYA GELDİLER
 
Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi üyeleri katıldı.
 
“MİLLET – DEVLET KENETLENMESİ GERÇEKLEŞMİŞTİR”
 
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sözlerine, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini lanetleyerek başladı ve Şehitlere Allah’tan rahmet, Gazilere de acil şifalar diledi. Gerçekleşen darbe girişiminin Aziz Türk Milleti tarafından bertaraf edildiğini dile getiren Kaymakam Kubilay, “Şanlı tarihimizde de çokça olduğu gibi 15 Temmuz akşamı ve sonrasında da millet – devlet kenetlenmesi gerçekleşmiştir.” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Çerkezköy’de de vatandaşların meydanlara çıkarak demokrasi nöbetlerine katıldığını belirten Kaymakam Kubilay, “Vatandaşlarımız bu nöbetlerle darbeye izin vermeyeceklerini göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir sözüyle meydanları dolduran ve ikinci bir emre kadar o meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
FETÖPDY’Yİ KINADI
 
FETÖPDY’yi şiddetle kınadığını ve lanetlediğini belirten Kaymakam Kubilay, “Bu uğurda göğsünü siper ederek Şehit ve Gazi olanlara; son günlerde yurdumuzun çeşitli yerlerinde alçak teröristlerin hain saldırıları sonucu Şehit düşen asker, polis ve vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bizlerle birlikte demokrasi nöbetlerine katılan Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, kurum ve kuruluşlarımıza, STK’larımıza, vatandaşlarımıza ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 
Demokrasi nöbetlerini gelecek kuşaklara aktarmak ve bu bilinci ölümsüz kılmak adına bir kitap hazırladıklarını kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Koordinasyon Birimimizde benim fikrim doğrultusunda bir çalışma yaptık. Kısa bir süre içerisinde bu kitabı oluşturduk ve ortaya çok güzel ve anlamlı bir çalışma çıktı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
KİTABIN BASIMINI ÇOSB ÜSTLENDİ
 
ÇOSB Yönetimi’ne de ayrıca teşekkür eden Kaymakam Kubilay, “Kitabımızın basımını üstlendikleri için ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bize bu konuda her türlü desteği verdiler. Bunun dışında, Cumhurbaşkanlığımız ve Başbakanlığımız idaresinde başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyamıza da 100 bin TL bağışlayarak desteklerini sürdürdüler. Ülkemiz için, demokrasimiz için nöbetlere katıldılar ve bizleri yalnız bırakmadılar. Bu yüzden kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
“GİRİŞİME EN BAŞTAN BERİ KARŞI DURDUK”
 
ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de kısa bir konuşma yaparak, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak 15 Temmuz gecesi milli irademize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize yapılan kalkışma girişimine en baştan beri karşı durduk. Bu hain kalkışmada hayatını kaybeden güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz.” dedi.
 
“ÜLKEMİZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
 
Konuşmalarına devam eden Sözdinler, “Ülkemizin en önemli sanayi bölgelerinden olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin, 65 bin bölge çalışanıyla beraber sivil idarenin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğini özellikle belirtmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
 
ESAS MÜCADELE SOKAK VE CADDELERDE VERİLDİ
 
Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu gösteren Demokrasi Şehitlerini asla unutmayacaklarını belirten Sözdinler, “Bugün burada 15 Temmuz sonrasın hain girişime karşı duran Çerkezköy’deki insanların gayretlerini ve mücadelesini ortaya koyan bir çalışmanın tanıtımında sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi olarak bu çalışmanın basımına katkı sağlamanın Türkiye’nin demokrasisine küçük bir katkı sağladığına, ancak esas mücadelenin sokaklarda, caddelerde sade vatandaşlar tarafından verildiğine inanıyoruz.” diye konuştu.
 
“TÜM İLGİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 
Sözdinler son olarak, “Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadelenin ve içinde yaşadığımız bu günleri, tarihin Türk insanının demokrasi mücadelesi olarak yazacağından hiç kuşkumuz yoktur. Tarihe not düşmek adına basılan bu eserin ortaya çıkmasında değerli katkılar sağlayan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Kubilay olmak üzere tüm ilgililere teşekkür eder, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kaydetti.
 
KOORDİNASYON BİRİMİ DE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Sözdinler’in konuşmalarının ardından Çerkezköy Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi üyeleri de kısa açıklamalarda bulunarak, böyle güzel ve anlamlı bir eserin ortaya konulmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.