Demokrat Parti'den istifa etti

28 Mart 2004 yılında yapılan Yerel Seçimler'de Doğruyol Partisi'nden Karaağaç Belediye Başkanı seçilen İsmet Şimşek, yine aynı seçimlerde DYP'den Meclis Üyesi seçilen Dilaver Kaçar, Cemalettin Yolcu ve Burhan Şenok ile birlikte partilerinden istifa ettiler. İstifa eden Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek ve Meclis Üyelerinin AK Parti'ye geçmek için fırsat kolladıkları öğrenilirken, seçimlere kısa bir süre kala AK Parti'ninbu talebe nasıl karşılık vereceği merak konusu.

Demokrat Parti'den istifa etti
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:30

NOTER KANALI İLE İSTİFA

Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek ve Meclis Üyeleri parti üyeliğinden istifa kararını Çerkezköy 2'nci noteri kanalıyla Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'na gönderdi.

SON KARARINI VERMEDİ!

Görevine bir süre bağımsız olarak devam edeceğini belirten Belediye Başkanı İsmet Şimşek, daha sonra seçmenleri ve vatandaşlar ile yapacağı istişarenin ardından hangi partiye geçeceğine karar vereceğini ifade etti.

TABANIN İSTEĞİ VAR

"AK Parti'ye mi geçeceksiniz?" sorusuna gülümseyerek cevap veren Belediye Başkanı İsmet Şimşek, "Şuanda henüz öylebir karar vermiş değilim ama diğer arkadaşlarımın ve tabanın bu yönde bir isteği var. Son kararımızı halkımızla istişare ettikten sonra vereceğiz" dedi.

DP'İN KALESİ DÜŞTÜ

Karaağaç Belediye Başkanı İsmet Şimşek'in istifası ile Demokrat Parti'nin Çerkezköy'deki son kalesi de düşmüş oldu. Öte yandan Başkan İsmet Şimşek'in AK Parti'ye geçeceği yönündeki duyumlar AK Parti Karaağaç Belde Teşkilatı'nde da huzursuzluğa neden olurken, özellikle Bbu partiden Belediye Başkan Adayı olmayı planlayan isimlerin İsmet Şmşek'in partilerine geçmesini istemediklerini ifade ettikleri öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.