Denetimler sıklaştırıldı

Çerkezköy Zabıta Ekipleri her hangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için çeşitli konularda yaptıkları denetimleri sıklaştırdı.

Denetimler sıklaştırıldı
04 Ağustos 2007 Cumartesi 08:09

Şikayet üzerine Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi üzerinde yol kenarında bulunan ve ucu sivri korkulukları söktüren Çerkezköy Zabıta Ekipleri bundan sonraki denetimlerinde bu konuda da çalışmalar yapacakların belirttiler.

Hırsızların özellikle rögar kapaklarını çaldıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Müdür Vekili Emin Güven, "Geçtiğimiz günlerde gelen bir şikayet üzerine ucu sivri ve yere yakın olan korkulukları, bina sahibini uyararak kaldırılmasını sağladık. Bu gibi yönetmeliğe uymayan ve tehlike arz eden korkuluklar kaldırılmaya devam edilecektir.

RÖGAR KAPAK KONTROLLERİMİZDE DEVAM EDİYOR

Her mahallede rögar kapaklarını kontrol ediyoruz. Rögar kapağı bulunmayan ya da çökmüş rögar kapağı olan yerleri ilgili makama bildiriyoruz. İlgili makam da gereğini vakit geçirmeden yapıyor.

VATANDAŞLAR BİZLERE YARDIMCI OLSUNLAR

Rögar kapaklarının demir olması ve para değerinin olmasından dolayı Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Çerkezköy'de de hırsızlık olayları olabiliyor ve rögar kapakları çalınabiliyor.

Biz denetlemelerimizi yoğunlaştırdık fakat yine de gözden kaçan yerler olabilir. Vatandaşlardan isteğimiz kapağı bulunmayan ya da çökmüş rögarların bulunduğu yeri bizlere bildirsinler. Biz de üzücü bir olayın yaşanmaması için gerekli işlemleri yapalım. Vatandaşlar bu konuyla ilgili şikayet ve taleplerini 24 saat açık olan Zabıta Hizmet Birimine 153 ya da 726 57 44 nolu telefonlardan bize bildirebilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.