Denetimlere Değirmenaltı Mahallesi ile devam edildi

Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Değirmenaltı Mahallesi’ndeki işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Denetimlere Değirmenaltı Mahallesi ile devam edildi
30 Ağustos 2014 Cumartesi 07:17

Olağan bir şekilde denetimlerine devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, işyerleri titiz bir kontrolden geçirirken, genel temizlik, alet ekipman, halk sağlığını olumsuz etkileyecek diğer etmenler, teknik ve hijyenik şartlar, mevzuata aykırı hususlarda yasaların öngördüğü ölçüde incelemelerde bulundu.
Yasalara göre aykırılıklar ve noksanlıklar tespit edilen işyerlerinin işletmecilerine idari ve cezai yaptırımlar uygulanırken Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada halk sağlığını koruma, esnafı ve yatırımcıyı bilinçlendirme, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve mevcut işyerlerinin standartlarının iyileştirilmesi açısından gerçekleştirilen devam edeceği belirtildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.