Deniz ve kum keyfini doyasıya yaşadılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi 38 üyesi ile birlikte, Çetin Güvenlik sponsorluğunda Kumbağ'da bulunan engelliler kampına giderek denize girdi, keyifli dakikalar geçirdi

Deniz ve kum keyfini doyasıya yaşadılar
19 Ağustos 2014 Salı 07:07

ENGELLİLER KAMPINI ZİYARET ETTİLER
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yetkilileri, Çetin Güvenlik firmasının katkıları ile Kumbağ’a gittiklerini ve burada Engelliler Kampı’nı ziyaret ettiklerini ifade etti. Engelliler Kampı için yanlarında götürdükleri gıda yardımlarını kamp yetkililerine teslim ettiklerini söyleyen dernek yetkilileri, gün boyu deniz ve kumun keyfini çıkardıklarını ifade etti.
FİRMA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Kendilerine ulaşım konusunda Çetin Güvenlik firmasının sponsor olduğunu ifade eden Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yetkilileri “Çetin Güvenlik bize sponsor olarak iki adet minibüs tahsis etti. Firma yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. Engelliler Kampı’na giden yaklaşık 40 kişi unutulmaz bir gün yaşadı. Engelliler, yazın sıcaklığını ve stresini, denize girerek attı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.