Derbide gol yok

Süper Amatör Lig temsilcilerimiz 1911 Çerkezköyspor ve Çerkezköyspor ligin 9. haftasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Soğuk hava şartlarında gerçekleşen mücadelede gol sesi çıkmazken her iki ekipte sahanın zeminin hava şartlarından olumsuz etkilenmesinden dolayı oyun kurmakta zorluk çekti.

Derbide gol yok
22 Aralık 2014 Pazartesi 22:19

 Süper Amatör Lig 9. haftasında 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor golsüz berabere kaldı.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

Haftasonu Mustafa Uğraş Stadı'nda seyircisiz oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya Muzaffer, Tolga, Ziya, Tuna, İsmail, Vedat, Gençağa, Bahadır, Ufuk, Oğuz Kaptan, Şafak 11'i ile başlarken, Çerkezköyspor ise Murat Gümüş, Hilmican, Emre, Tahir, Abdi, Engin, Uğur, Can, Muharrem, Serkan ve Mehmet Narin11'i ile başladı.

1911 OYUNA ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmanın başlama vuruşunu 1911 Çerkezköyspor yaparken oyuna etkili başlayan tarafta 1911 oldu. Dakikalar 2'yi gösterdiğinde sol kanattan gelişen atakta Oğuz Kaptan ceza sahası içerisine orta yaptı. Bahadır'ın topun gelişine çektiği şut defanstan dönerken Şafak dönen topa tekrardan vurdu ve top kalecinin ellerinde kaldı.

ÇERKEZKÖYSPOR ATAKLARINI SIKLAŞTIRDI

1911'in baskılı oyunu dakikalar 7'yi gösterdiğinde Çerkezköyspor'un atağı ile kesildi. Çerkezköyspor ceza sahası içinde net gol pozisyonundan yararlanamazken oyunun bu dakikalarında rakip kalede daha etkili olmaya başladı.

UFAK ÇAPLI TARTIŞMA YAŞANDI

Dakikalar 15'i gösterdiğinde orta alanda yaşanan bir karambolde Oğuz Kaptan yaptığı faul sonucu topu rakip oyuncuya vurunca ufak çaplı bir tartışma yaşandı. 20. dakikada Çerkezköyspor'lu Abdi, yapılan ortada ceza sahası içinde topu göğsüyle yumuşatıp kaleye vurmak istedi. Abdi'nin şutu farklı bir şekilde auta çıktı.

ORTA SAHA MÜCADELESİ İLE GEÇTİ

Karşılaşmanın 25. dakikasında 1911'li futbolcu Ufuk rakibine yaptığı faulden sonra sarı kart gördü. 40'ıncı dakikaya kadar orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmadan dakikalar 40'ı gösterdiğinde 1911 lehine verilen frikikte Gençağa direk kaleye şut çekti. Kaleci direk dibinde topa müdahele ederken dönen topu Oğuz Kaptan tamamlamak istedi fakat sonuç alamadı.

GOL OFSAYT NEDENİYLE SAYILMADI

 Dakikalar 41'i gösterdiğinde sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine giren 1911'li Bahadır'ın şutu üstten auta çıkarken 45. dakikada Gençağa'nın ceza sahası içerisine çıkardığı topa Şafak vurdu. Top kaleciden sekerken Oğuz Kaptan dönen topu ağlara gönderdi fakat gol ofsayt nedeniyle sayılmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

BU SEFER FAUL NEDENİYLE GOL SAYILMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısıyla birlikte Çerkezköyspor etkili başlarken 52. dakikada sol kanattan kullanılan frikikte karambol yaşandı. Çerkezköysporlu futbolcu topu ağlara gönderirken karşılaşmanın hakemi faul gerekçesi ile golü saymadı. Dakikalar 61'i gösterdiğinde Çerkezköysporlu Mehmet Narin sağ çaprazda topla buluştu. Rakibini zarif bir şekilde geçen Narin topa sert vurdu fakat top az farkla auta çıktı.

UFUK ZAYIF VURDU KALECİDE KALDI

Karşılaşmanın 70'inci dakikasında sağ kanattan aldığı top ile ceza sahası içerisine seri çalımlarla giren 1911'li Bahadır yerden açtığı ortada topu Ufuk ile buluşturdu. Ufuk topu kontrol ederek çalım ile önünü boşalttı ancak son vuruşunu zayıf bir şekilde gerçekleştirince top kalecide kaldı.

KÜÇÜK'ÜN ŞUTLARI FİLELERİ BULMADI

Karşılaşmanın 78. dakikasında oyuna sonradan dahil olan 1911'li futbolcu Gökhan Küçük ceza sahası içerisinde tehlike yarattı. Bahadır'ın sağ kanattan gerçekleştirdiği ortada top önünde bulan Gökhan Küçük'ün şutu az farkla auta çıktı. Yine dakikalar 79'u gösterdiğinde Gökhan Küçük orta sahadan aldığı top ile ceza sahasına doğru yaklaştı. Uzaktan sert bir şut çıkaran Gökhan Küçük bu denemesinde de topu ağlarla buluşturamadı.

MUZAFFER'İN ŞUTU DİREKTE PATLADI

Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımda temkinli oyun sergilerken 89. dakikada Çerkezköyspor net fırsattan yararlanamadı. Çerkezköyspor'un 9 numarası Muzaffer ceza sahasında yaptığı çalımlar ile önünü boşalttı. Sert bir şut ile kaleyi yoklayan Muzaffer'in topu direkte patlarken dönen topu Mehmet Narin fileler ile buluşturmak istedi fakat top üstten auta çıktı.

MAÇ 0-0 SONA ERDİ

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave edilirken bu sürede de gol sesi çıkmayınca mücadele 0-0'lık eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmanın son düdüğünün çalması ile birlikte saha içinde futbolcular arasında kısa süreli bir tartışma gerçekleşirken kulüp yöneticileri ve görevli polisler olayların büyümesine engel oldu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.