Dere ıslah çalışmaları başlıyor

TESKİ tarafından yapılan ihalenin ardından Dere Islah çalışmaları başlıyor. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün yada yarın itibariyle Ambardere, Pazar yeri arkasında yarım kalan yer, Kızılpınar gibi yaklaşık 10-15 noktada çalışmalar başlayacak” dedi

Dere ıslah çalışmaları başlıyor
10 Mayıs 2015 Pazar 21:08

 ÇALIŞMALAR BUGÜN YADA YARIN BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Dere ıslah çalışmalarının bugün itibariyle başlayacağını açıkladı. Öngördükleri şekilde çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Akay, “Dere ıslahıyla ilgili olarak bugün itibariyle çalışmaların başlanacağı söyleniyor. Acil işler kapsamında bir ihale gerçekleştirilmiş ve buda sonuçlandırılmış. Çalışmalar TESKİ tarafından yapılacak. Bugün yada yarın bizim öngördüğümüz şekilde menfezler, dere açmaları yapılmaya başlanacak” diye konuştu.

KÖPRÜYÜ BİRAZ YUKARI KALDIRMAK İSTİYORUZ

Yaklaşık 10-15 noktada ıslah çalışmalarının yapılacağını sözlerine ekleyen Vahap Akay, “Ambardere, Pazar yeri arkasında yarım kalan yer, Kızılpınar gibi yaklaşık 10-15 noktada çalışmalar başlayacak. Kızılpınar’ın orada bulunan köprüyle alakalı olarak da gerekli bilgileri Büyükşehir Belediyesine ilettik. O köprüyü biraz yukarı kaldırmak istiyoruz. Sonuçta TESKİ sorumlu olduğu için bilgileri verdik ve burada da gerekli çalışmalar yapılacak” açıklamasında bulundu.


Haber: Emrah ÇOĞALAN 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.