Derece yapan sporcular altın ile ödüllendirildi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret eden Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda dereceye giren Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü ve sporcuları altın ile ödüllendirildiler

Derece yapan sporcular altın ile ödüllendirildi
20 Eylül 2014 Cumartesi 07:43

RAKİPLERİNİZİ ARKADAŞ OLARAK GÖRMELİSİNİZ
Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda Kapaklı’yı ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü ve sporcuları Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ettiler. Başkan Mandalı, Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda Full Kontakt Kategorisi’nde 81 kiloda şampiyon olan Serhat Değirmenci ile K1 Kategorisi’nde 81 kiloda Türkiye 2’ncisi olan Ediz Dingil’i birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Mandalı yaptığı açıklamada, “Spor kardeşlik demektir. Rakipleriniz olmazsa sizler de olmazsınız. Dolayısıyla başarı da olmaz. Bu nedenle rakiplerinizi birer arkadaş olarak görmelisiniz” dedi.

AMATÖR SPORCULARA DESTEK KONUSUNDA ÖNÜMÜZ AÇILDI

Başarılı sporcuları Kapaklı Belediyesi olarak her zaman desteklerinin altını çizen İrfan Mandalı, “Sadece Belediye olarak bizim desteğimizle olmaz. Özel sektörün de başarılı kardeşlerimize sahip çıkması gerekir. Toplama su ile değirmen dönmez. Yıllarca belli imkanlar doğrultusunda spora ve sporcuya destek olmak için gayret gösterdik. Son çıkan yasa bizi bu konuda oldukça rahatlattı ve amatör sporcularımıza destek konusunda önümüz açıldı” açıklamasında bulundu.

YASALARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE YARDIM EDERİZ
Mandalı konuşmasının devamında ise, “Türkiye Kick Box Şampiyonası’nda Full Kontakt kategorisinde 81 kiloda şampiyon olan Serhat Değirmenci kardeşimiz18 Ekim’de İspanya’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Kapaklı’yı, Tekirdağ’ı ve ülkemizi temsil edecek. Belediyemize ihtiyaçlarınız dahilinde dilekçe ile başvurun ve biz de yasaların müsaade ettiği ve gücümüzün yettiği ölçüde destek verelim” diye konuştu.

YANLIŞLIĞIN KISA SÜREDE DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ
Spora ve sporcuya daha fazla yardımda bulunmayı istediklerini sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Maalesef yerel seçimlerden önce verilen sözlerin hiçbiri gerçek olmadı. Belediyemizin gelirlerinin 3-4 milyon TL olacağı söyleniyordu. Fakat bugün gelirlerimiz neredeyse yarı yarıya düşerek 700-800 bin TL oldu. Bu durum yalnızca Kapaklı’da değil, 30 Büyükşehirin tüm ilçelerinde meydana geldi. Temennimiz bu yanlışlığın en kısa sürede düzeltilmesidir. Böylelikle bizler de hem asli görevlerimizi daha sağlıklı bir şekilde yapabilir hem de sizler gibi başarılı sporcularımıza daha güçlü bir şekilde destek olabiliriz” ifadelerini kullandı.

KARDEŞ BELEDİYE OLMAK İSTİYORLAR
İrfan Mandalı’nın konuşmasını tamamlamasının ardından Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci de bugüne kadar kendilerine verilen desteklerden dolayı Mandalı ve Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti. Türkiye Şampiyonu Serhat Değirmenci’nin menajeri ve tercümanlığını yapan Eleni Andreadou ise Yunanistan’ın Kavala şehrine bağlı Dimos Eleftheron Belediyesi’nin Kapaklı Belediyesi ile kardeş belediye olmak istediğini ifade ederek, “Başkanımız Filipos Anastasiadis’in selamlarını getirdim ve kendisi sizinle tanışmak, Kapaklı ile kardeş şehir olmak istiyor” derken, Başkan Mandalı da gerekli resmi yazışmaların başlatılması için talimat vereceğini söyledi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.