Dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik Ödüllü Resim Yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Ödüllü Kompozisyon Yarışması sonuçlandı.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu
06 Haziran 2018 Çarşamba 18:17

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Yarışmalarda dereceye girenler için ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. kat Eğitim Salonunda ödül töreni düzenlendi. Törene; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci ve Ekrem Topdal, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı.

GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUNUM
Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz okullar arası Resim ve Kompozisyon Yarışması Ödül Törenimize hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl ‘Şehit, Vatan ve Bayrak’ gibi anlamlı bir konuda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetimizi belirterek sözlerime başlamak isterim.

TEBRİK VE TAKDİRLERİMİ İLETİYORUM
Bu yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendiren, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden farklı okullardan gelen kıymetli jüri üyelerimize de verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyoruz. Öncelikle resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerini tebrik ediyorum. Ancak dereceye girmese dahi yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere de tebrik ve takdirlerimi iletmek istiyorum.”

TEŞEKKÜR ETTİLER
Törende birer konuşma yapan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ÇOSB’nin yaptığı bu tür sosyal etkinliklerin önemine değinerek, ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

KOMPOZİSYON DALINDA DERECEYE GİRENLER
Kompozisyon dalında komisyonca 20 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede ‘Şehit, Vatan ve Bayrak’ temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Abdüllatif Çetinkaya ‘Muradi’ rumuzlu eseriyle birinci oldu. Çetinkaya ödülünü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın elinden aldı. Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülüzar Taş ‘Memleketim’ rumuzlu eseriyle ikinci oldu. Taş da ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’in elinden aldı. Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Fahriye Gündoğdu da, ‘Beyaz Melek’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Gündoğdu’ya da ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş verdi.

RESİM DALINDA DERECEYE GİRENLER
Resim dalında 41 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede ‘Şehit, Vatan ve Bayrak’ temasıyla yapılan resim yarışmasında, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Ceyhun Güleç ‘Beyaz Ruh’ rumuzlu eseriyle birinci oldu. Güleç’e ödülünü Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer verdi. Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Abdulsamet Top ‘Dövmeci’ rumuzlu eseriyle ikinci oldu. Top’a da ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur verdi. 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nazım Bilgin ‘Koruyucu’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Bilgin de ödülünü Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ın elinden aldı.

OKUL AİLE BİRLİKTELERİNE BAĞIŞ
Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar verilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği Banka Hesaplarına 1000 TL yardımda bulunuldu. Okullar da hediye çeklerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci ve Ekrem Topdal’ın elinden aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.