Derelerde ve Menfezlerde Temizlik Çalışması Yapılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in girişimleri neticesinde Devlet Su İşleri ekipleri tarafından ilçemizden geçen derelerde ve menfezlerde temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Derelerde ve Menfezlerde Temizlik Çalışması Yapılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Temmuz 2020 Perşembe 10:58


Çalışmaların süreceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Derelerimizi temizliğini ve ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmak için girişimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
DSİ 11. BÖLGE MÜDÜRÜ ERDİNÇ KURAN ZİYARET ETMİŞTİ
Geçtiğimiz ay afet boyutundaki yağış sonrasında ilçemizde meydana gelen su taşkınları sonucunda Devlet Su İşleri(DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etmiş, ardından ilçemizden geçen derelerde incelemelerde bulunarak gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etmişti.
“İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURMAK İÇİN GİRİŞİMLERİMİZİ VE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin yıllardır çözülemeyen, tedavi edilmesi gereken en önemli konularından birisi olan dere ıslahları ile ilgili yaptığımız girişimler sonucunda Devlet Su İşleri ekipleri, ilçemizdeki derelerde ve menfezlerde hem çevre sağlığına katkı hem de su taşkınları sonucunda meydana gelebilecek felaketlerin önlenmesi amacıyla gerekli temizlik çalışmalarına başladı. Derelerimizi temizliğini ve ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmak için girişimlerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.