Derin deşarjda en düşük teklifi veren kazanacak

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi’ne 34 firma katıldı. Yetkililer yaptıkları açıklamada, “Bugün burada 34 isteklinin dosyalarını kabul ettik. Komisyonumuz bu dosyaları tek tek inceleyecek ve bir hafta sonra yapılacak asıl ihaleye katılmaya hak kazanan firmaları tespit edecek. Bir hafta sonraki ihale kapalı zarf usulü gerçekleştirilecek. Bu ihalede en düşük teklif veren firmalar belirlendikten sonra, bahse konu firmalarla bir araya geleceğiz ve pazarlık yapacağız” denildi.

Derin deşarjda en düşük teklifi veren kazanacak
28 Kasım 2014 Cuma 08:06

34 FİRMA TEKLİF VERDİ
Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıtma Tesisleri Derin Deşarj Kara Boru Hattı İhalesi’nin değerlendirme toplantısı ÇOSB Müdürlüğü’nde yapıldı. 34 firmanın teklif verdiği değerlendirme toplantısının başkanlığını Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu yaparken, Gürdal Adal, Mustafa Alpagut, Ahmet Zeki Tever, Mehmet Özdoğan, Mehmet Elverdi, Av. Yeliz Köse, Av. Sevilay Bozdoğan, Alişan Koyuncu, Şükrü Aydın, Alper Yeltekin ve Sacit Ertaş ise Komisyon Üyesi olarak görev aldılar.

BÖLGEMİZE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
İhale öncesinde konuşan Komisyon Başkanı ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Kara Boru Hattı ihalesi ön yeterlilik başvuru değerlendirme toplantısı için bir araya geldiklerini ifade ederek, “Ön yeterlilik ve ihale dosyalarını alan 40 istekliye ve dosya teslim eden isteklilere gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ederim. Ekonomik değeri yüksek olan Trakya Bölgesi’ne yapılacak olan bu altyapı yatırımının özellikle Ergene Havzası’ndaki akar suların kirlenmesini önleyecek olması son derece önemlidir. Bu proje, Devletimizin desteği ile uygulama safhasına konulmuştur. Kara Boru Hattı ihalesinin tüm bölgeye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

TEKLİF SUNAN 34 FİRMA
İşte Kara Boru Hattı ihalesi için komisyona dosya sunan firmalar şunlar: Kolin İnşaat, Peker İnşaat, Öztaş İnşaat-Albayraklar İnşaat İş Ortaklığı, Cemil Özgür İnşaat, Yıldızlar İnşaat-TBM İnşaat İş Ortaklığı, Güriş İnşaat-Özka İnşaat İş Ortaklığı, Şenbay Madencilik, Kayaoğlu İnşaat-Aktel Yapı İş Ortaklığı, Yapı-Tek İnşaat-EMT İnşaat İş Ortaklığı, Hitit İnşaat, Şimşekler İnşaat-KMB İnşaat İş Ortaklığı, Terminal Yapı-İndet İnşaat İş Ortaklığı, GAP İnşaat Gürhan İnşaat İş Ortaklığı, Ekol Yapı-Taş Yapı İş Ortaklığı, Ece İnşaat, Altıntaş İnşaat-İncekaya İnşaat İş Ortaklığı, Taşeli İnşaat-Tek Budak İnşaat İş Ortaklığı, Adabağ Yapı-Libaş Müteahhitlik iş Ortaklığı, Yetertaş İnşaat-Mimaray İnşaat İş Ortaklığı, HMC Yapı-MRM Tur İş Ortaklığı, Genel İnşaat-Cem-Sel İnşaat İş Ortaklığı, Faber İnşaat, Kalyon İnşaat, Türkerler İnşaat, Polat Yol Yapı, Atilla İnşaat-Haselsan İnşaat İş Ortaklığı, Özdemir İnşaat-Silahtaroğlu A.Ş.-Gurbetoğlu A.Ş. İş Ortaklığı, Ziver İnşaat, Atacan Aksoy-Tekno RM Day İş Ortaklığı, Ünal İnşaat, Ünal İnşaat, Alkataş A.Ş.-Alke İnşaat İş Ortaklığı, Arsan A.Ş.-Mitaş A.Ş. İş Ortaklığı, Kaner İnşaat-Akad İnşaat İş Ortaklığı, YSE Yapı-Ünal Akpınar A.Ş.

EN DÜŞÜK TEKLİFİ VEREN FİRMA KAZANACAK
Değerlendirme toplantısı sonunda açıklama yapan yetkililer, “Bugün burada 34 isteklinin dosyalarını kabul ettik. Komisyonumuz bu dosyaları tek tek inceleyecek ve bir hafta sonra yapılacak asıl ihaleye katılmaya hak kazanan firmaları tespit edecek. Bir hafta sonraki ihale kapalı zarf usulü gerçekleştirilecek. Bu ihalede en düşük teklif veren firmalar belirlendikten sonra, bahse konu firmalarla bir araya geleceğiz ve pazarlık yapacağız. Sonuç olarak en düşük teklifi sunan firma ihaleyi kazanacak” ifadelerini kullandılar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.