DERİN DEŞARJ İHALESİ MAYIS’TA

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, makamında basın mensuplarıyla biraraya geldi. Vali Yerlikaya, 2011 yılı mayıs ayında start verilen Ergene Havzası Koruma Eylem Planı’nda gelinen noktayı anlattı

DERİN DEŞARJ İHALESİ MAYIS’TA
23 Nisan 2014 Çarşamba 07:26

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, dün makamında Tekirdağlı basın mensuplarıyla biraraya geldi. Basın toplantısında 6 Mayıs 2011 tarihinde start verilen ‘Ergene Havzası Koruma Eylem Planı’nda gelinen nokta hakkında gazetecilere ayrıntılı bilgiler veren Vali Ali Yerlikaya, bölge içerisinde yeni kurulan Organize Sanayi Bölgeleri ve bunlara ait arıtma tesislerini anlattı.  n
Vali Yerlikaya, geçtiğimiz mart ayında Islah OSB olarak kurulup, daha sonra 11.10.2013 tarihinde OSB olan 7 yeni OSB’nin geçtiğimiz mart ayında arıtma tesisi ihalelerinin yapıldığını belirtti. Vali Yerlikaya, “Hem sanayii hem de ekolojik dengeyi koruyacağız.”dedi.
Arıtma tesisi ihaleleri yapılan OSB’lerin bütününü endüstriyel atıkları, Marmara Denizi’ne taşıyacak ‘Derin deşarj’ kollektör hattının ihalesinin ise önümüzdeki mayıs ayında yapılacağını belirten Vali Yerlikaya, “Temmuz, Ağustos ayında bölge şantiyeye dönecek.”dedi. 
        l HABERİN AYRINTILARI YARIN... 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ishak şukla - 10 yıl önce
çok vahim.tekirdağa yakışmıyor.utanc duyuyorum.en iyilere tekirdağ sen iyisine layıksın.