Dernekler Büro Şefi Yasin Kok tutuklandı

Çerkezköy Kaymakamlığı Dernekler Büro Şefliği görevine bakan ve aynı zamanda Sivil Savunma Memuru olan Yasin kok, irtikap suçlaması ile tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Dernekler Büro Şefi Yasin Kok tutuklandı
13 Temmuz 2007 Cuma 08:00

Dernekler Büro Şefliği'ndeki usülsüzlükler nedeni ile irtikap suçlaması ile tutuklanan Yasin Kok'un bundan sonraki yargılaması Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edecek. Dernekler Büro Şefi Yasin Kok'un irtikap suçlaması ile tutuklanmasının ardından gözler Derneklere çevrildi. Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan tarafından Dernekler Büro Şefliği'nin tüm kayıtlarının incelenmesi amacı ile uzman bir görevli Tekirdağ'dan getirilirken, yapılacak inceleme sonucuna göre eksiği bulunan birçok Derneğin ya uyarılması, ya da kapatılması gündeme gelecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.