Dershanelerin faaliyetleri Eylül ayında sona eriyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan yaptığı yazılı açıklama ile Dershane ve Özel öğrenci etüt eğitim merkezlerinin faaliyet sürelerinin 1 Eylül 2015 tarihinde sona ereceğini ifade etti

Dershanelerin faaliyetleri Eylül ayında sona eriyor
15 Ocak 2015 Perşembe 08:54

 1 EYLÜL 2015 TARİHİNDE FAALİYETLERİ SONA ERİYOR

Dershanelerin ve özel öğrenci etüt eğitim merkezilerinin faaliyetleri 1 Eylül 2015 tarihinde sona eriyor. Konu hakkında yazılı açıklama yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “afiş, el ilanı, bilboardlar, görsel ve yazılı medyada bazı dershanelerin veya dershane gruplarının 2015-2016 eğitim öğretim yılı için ‘seviye tespit sınavı’ ve ‘seviye belirleme sınavı’ adı altında sınav yaparak öğrenci kayıt ettirdikleri belirtilmektedir” dedi.

ÖĞRENCİ VE VELİLERİN MAĞDUR OLMASINI İSTEMİYORUZ

1 Eylül 2015 tarihinde dershane ve özel öğrenci eğitim merkezilerinin faaliyetlerinin sonlandırılacağı için sınavlara girilmemesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, “öğrenci ve velilerin mağdur olmamaları için Seviye tespit sınavı, seviye belirleme sınavı ve benzeri adlar altında yapılmak istenen sınavlara girmemeleri gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen - 9 yıl önce
hüseyin efendi,öğretmenliğin ve atatürk okul müdürlüğü yaptığın dönemlerde,velileri sed dersanesine yönlendirdiğin günleri unuttun heralde...
Avatar
veli - 9 yıl önce @öğretmen
devlet o gün serbest etmişti. şimdi tamam diyor, müdürde görevini yapıyor. öğretmen sana ne oluyor.