Desibel 1’incisi Çerkezköy’den

Keşan Modifiyeli araçlar derneği tarafından Tuning Show 2015 Stock 2 Desibel yarışması düzenlendi. Yaklaşık 30 aracın katıldığı yarışmada birinciliği Çerkezköy’den 148.1 desibel ile Tarık Satar elde ederek kupayı almaya hak kazandı

Desibel 1’incisi Çerkezköy’den
17 Ağustos 2015 Pazartesi 18:06

 ŞAMPİYON ÇERKEZKÖY’DEN

Otomobilde ses sistemi tutkunlarının katıldığı Desibel Yarışması'nda Çerkezköy’den Tarık Satar birinci oldu. Keşan Modifiyeli araçlar derneği tarafından Tuning Show 2015 Stock 2 Desibel yarışmasına Trakya bölgesinden yaklaşık 30 araç katıldı. Arabasının ses sistemini güçlü hale getirerek, müzik sisteminde çaldığı müzik ile 148.1 desibel gücüne erişen Tarık Satar, tüm yarışmacıları geçerek şampiyonluğu elde eden isim oldu.

ŞOVLAR RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Çeşitli modellerde ve farklı güçlerde bulunan otomobillerin Desibel Yarışması’nda, araçlarda bulunan ses sistemleri ve tahmini güçleri göz önünde bulundurularak yapılan ölçümlerde 148.1 desibel ile en yüksek değere ulaşan Tarık Satar birinci olurken, ikinci ve üçüncülükleri de Çerkezköy’den katılan yarışmacılar elde etti. Yarışma sonrasında dereceye giren Tarık Satar’a kupa ve plaket verildi. Desibel Yarışması’nda dereceye giren otomobillere plaket verildikten sonra küçük şovlar sergilenerek renkli görüntülerle sona erdirildi. 

EMRE ÇETİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Keşan da düzenlene Tuning Show 2015 Stock 2 Desibel yarışmasında birinciliği elde eden Tarık Satar, yaptığı konuşmada, “Trakya desibel şampiyonu Emre Çetin’e destek ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.